13.9 C
Iași
sâmbătă, februarie 24, 2024

Fiica Anamariei Prodan, petrecere într-un club de fițe de la munte: „Ceva mai frumos nu am văzut!” Cum a apărut Sarah

Must Read

Fiica Anamariei Prodan a participat la o petrecere într-un club de fițe de la munte. Sarah a profitat de mini-vacanța de 1 decembrie și a mers să petreacă într-o stațiune montană, alături de mai mulți prieteni.

Sarah Dumitrescu, în vârstă de 23 de ani, este fiica cea mică a Anamariei Prodan, din prima căsnicie a impresarei, cu Tiberiu Dumitrescu. Alături de fostul ei soț, Anamaria Prodan mai are o fiică, pe nume Rebecca.

Fiica Anamariei Prodan, petrecere într-un club de fițe de la munte

Sarah Dumitrescu a postat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram, acolo unde este urmărită de aproape 150.000 de persoane. Fiica Anamariei Prodan a petrecut până în zori alături de mai mulți prieteni, la un club de fițe din Susai.

Locația este frecventată de numeroși turiști în perioada iernii, fiind locul perfect pentru distracție la munte.

După ce a petrecut în clubul de fițe, Sarah Dumitrescu a făcut o plimbare și cu ATV-ul, tot înconjurată de prieteni. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a imortalizat și acest moment, iar fanii i-au comentat la fotografiile postate: „Ceva mai frumos nu am văzut” și „Arați grozav” au fost doar câteva dintre comentariile primite de Sarah, la ultima postare.

Nici Anamaria Prodan nu a trecut cu vederea fotografiile fiicei sale mai mici. Impresara a lăsat un comentariu cu mai multe inimioare, la postarea fiicei sale.

Sarah are succes în carieră. Este pe primul loc în campionat cu Sepsi. A jucat în două meciuri și are o medie de 7,3 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive pe meci.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a ajuns pe mâinile medicului estetician

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a ajuns pe mâinile medicului estetician. Tânăra în vârstă de 23 de ani continuă să își surprindă urmăritorii de pe rețelele sociale. Baschetbalista campioanei României, Sepsi Sic Sfântu Gheorghe, a postat mai multe fotografii dintr-o clinică medicală din București.

Sarah a apelat și la medicul estetician. A urmat un tratament facial și a oferit un interviu înainte să înceapă procedurile.

Sarah a suferit o transformare radicală de look şi a ajuns greu de recunoscut. Fiica fostului baschetbalist Tiberiu Dumitrescu și-a schimbat culoarea părului. A renunțat la blondul cu care s-a afișat în ultimele luni și a ales să se vopsească șaten.

„(Ce te-a făcut să vii la noi?) O grămadă de prietene de-ale mele și-au făcut tratament aici și le-a arătat tenul superb. Am fost și eu foarte curioasă și am venit să încerc„, a declarat Sarah Dumitrescu.