7.8 C
Iași
marți, mai 14, 2024

Victoria a găsit pe stradă un băiețel murdar, care plângea. Copilul a devenit fiul ei. Ce s-a întâmplat 14 ani mai târziu

Must Read

Victoria iubea extrem de mult copii, însă, așa cum soarta e crudă uneori, femeia nu putea avea copii, suderind de infertilitate. 

Din acest motiv femeia a fost părăsită de soț, care s-a recăsătorit pentru a avea copii. Însă, Victoria avea sufletul plin de iubire, lucrând la o școală ca îngrijitoare. Așadar, la 43 de ani, Victoria avea propria ei căsuță, un job minunat și pisica ei, Hack Finn, numită după celebrul personaj al literaturii.

Însă, într-o seară, viața ei avea să schimbe radical. Victoria obișnuia să meargă cu mașina la un supermarket într-un orășel din apropiere, de unde se întorcea destul de târziu.

Victoria a găsit pe stradă un băiețel murdar, care plângea

Într-o seară, din cauză că vecinii ei dădeau o petrecere, nu a putut găsi loc de parcare și a fost nevoită să parcheze două străzi mai departe de casa. În drum spre casă a observat un copil care dormea pur și simplu pe trotuar. Victoria a încercat să îl trezească iar băiețelul imediat s-a trezit foarte speriat. Cu fața mânjită de lacrimi și de mizerie, băiețelul care nu avea mai mult de șase sau șapte ani i-a spus: ”Te rog! Te rog lasă-mă în pace!”

Victoria s-a apropiat mai bine de băiețel și a realizat că era unul dintre copiii de la școala la care lucra.

”Sammy, ce s-a întâmplat? Ce faci aici?”, l-a întrebat ea. Sammy i-a mărturisit printre lacrimi că mama lui este bolnavă și obișnuiește să își cumpere medicamente de la una din prietenele ei, dar sunt foarte scumpe.

”Mama mea mi-a spus să merg la mall și să cer oamenilor bani pentru medicamentele ei, dar am fost atât de obosit, încât am adormit. Când m-am întors acasă și i-am spus că nu am făcut niciun ban, s-a enervat foarte rău pe mine și mi-a spus că dacă nu îi aduc 50 de dolari până seara, pot să dorm afară. Îmi era foarte foame și am rugat-o pe mama să mă primească înăuntru, dar a țipat la mine și mi-a spus să nu mă întorc niciodată înapoi dacă nu am bani”, povestește Sammy.

În acea noapte, Sammy a dormit în siguranță

Victoria l-a luat în brațe pe băiat și a decis pe loc că trebuie să îl ia acasă. În acea noapte, Sammy a dormit în siguranță și în căldura căminului Victoriei, împărțind dormitorul și patul cu pisica ghemuită la piciorușele lui.

În ziua următoare, Victoria a povestit directorului școlii ce se întâmplase. Astfel, a fost chemată poliția și Protecția Copilului iar mama lui Sammy a fost investigată. Reprezentanta Protecției Copilului i-a spus Victoriei ”băiețelul acesta are încredere în tine și cred că și tu ții la el, așa că puteți începe o familie, doar voi doi”.  Așadar, Victoria a devenit mama adoptivă a lui Sammy. Chiar dacă femeia nu avea mari averi, căsuța lor era cea mai fericită din tot cartierul.

Anii au trecut, iar Sammy s-a căsătorit și a avut un copil. Într-o zi, în timp ce Sam, soția lui și bebelușul lor o vizitau pe Victoria, cineva a sunat la ușă, iar bărbatul s-a dus să deschidă, scrie qbebe.ro.

Atunci când a deschis ușa, a văzut în fața ușii o femeie destul de neîngrijită, care își freca mâinile și zâmbea strâmb. ”Sammy, tu ești? Dragul meu Sammy, sunt eu, mama ta”, a spus femeia. Sam s-a uitat la ea și i-a răspuns cu calm: ”Tu nu ești mama mea! Mama mea este în bucătărie și pregătește prânzul, așa cum o face în fiecare duminică în ultimii 14 ani! Nu știu cine ești tu”.

Acestea fiind spuse, a închis ușa, s-a dus direct la bucătărie și a sărutat-o pe Victoria, șoptindu-i la ureche: ”Te iubesc foarte mult, mamă, te iubesc din tot sufletul”.