11.3 C
Iași
marți, mai 14, 2024

Cum arată și cu ce se ocupă Victoria Principal, actrița care i-a dat viață Pamelei din serialul fenomen Dallas

Must Read

Deși au trecut zeci de ani de la lansarea serialului fenomen ”Dallas”, (acesta a fost difuzat între anii 1978 și 1991), show-ul este considerat una dintre cele mai de succes producții din istoria televiziunii.

Victoria Principal, alias Pamela Ewing, a devenit celebră aproape instantaneu, imediat ce producția a început să fie difuzată pe micile ecrane. Ba chiar, mulți spun că Pamela era favorita publicului.

Însă, după 9 ani pe platoul de filmare al serialului-fenomen, Victoria Principal și-a anunțat retragerea și a vorbit public despre neînțelegerile avute cu producătorii.

”Primii cinci ani au fost spectaculoși, incredibili, minunați. Dar apoi, câțiva scenariștii cheie au plecat, iar în anul șapte. A existat un declin în scenariul serialului, ceea ce a avut o contribuție enormă asupra deciziei mele de a renunța la proiect. 

Au vrut să mă influențeze să stau pentru mai puțini bani. Dar ceea ce nu au înțeles a fost cât de hotărâtă eram eu să plec. M-am simțit oarecum insultată. Așa că, răspunsul meu politicos a fost ferm, că plec. Eram îndrăgostită de serial și de rol de cum am citit scenariul. Am simțit că este vorba despre ceva incredibil, special, ceva din care îmi doream foarte să fac parte. Nu îmi puteam imagina că nu voi fi Pam. A fost un adevărat privilegiu pentru mine să o interpretez”, a declarat ea, acum câțiva ani, pentru presa internațională.

Cum arată și cu ce se ocupă Victoria Principal, actrița care i-a dat viață Pamelei din serialul fenomen Dallas

După retragerea din serialul ”Dallas’, Victoria Principal a mai jucat în diferite producții, iar apoi s-a retras din cinematografie pentru a se concentra asupra proiectelor sale de sănătate și wellness. Cunoscuta actriță și-a lansat o companie de cosmetice și s-a implicat în diferite activități caritabile. În 2019, a anunțat retragerea din compania Principal Secret, care a fost apoi achiziționată de Guthy Renker.

Însă, ajunsă la 73 de ani, Victoria Principal s-a retras din viața publică și locuiește într-o formă din California, dedicându-și energia salvării animalelor fără stăpân. Este implicată în comunitate, ajută oamenii și adoră animalele și natura. Actrița are o fermă care ajută la salvarea animalelor, unde realibilitează cai sau alte animale care au fost neglijate sau abuzate, potrivit divahair.ro.