21.1 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Monica Tatoiu: „Sunt mai deșteaptă de 10 ori decât când beam și mă îmbătam în 10 minute”

Must Read

Monica Tatoiu a vorbit, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță, theXclusive, despre trecut și perioada adolescenței, iar întrebată dacă ar avea posibilitatea să se întoarcă în timp, ce vârsta ar alege, Monica Tatoiu a spus că nu și-ar dori niciodată să facă acest lucru, să o ia de la capăt cu o relație sau să fie nevoită să treacă prin viață în vremurile de azi.

„Nu aș da înapoi. Să am 20 de ani când lumea o ia razna? Doamne ferește! Sunt super fericită, vârsta asta este top. Sunt mai deșteaptă de 10 ori decât când beam și mă îmbătam în 10 minute, mai fericită în relația mea cu universul și nu aș vrea să alerg acum după un bărbat când sunt din ce în ce mai…Oferta de pe raft este groaznică.”, a spus Monica Tatoiu, conform kfetele.ro.

Monica Tatoiu este mulțumită cu viața pe care o are în prezent. Spune că are bărbatul ideal, are suficienți bani încât să nu îi fie frică de ziua de mâine, iar, cel mai important, acum, la această vârstă, are o relație specială cu Dumnezeu, pe care până acum nu a avut-o. Din acest motiv, Monica Tatoiu nu consumă alcool vinerea și nici mâncăruri care conțin grăsime animală, fiind zi de post pentru ea.

„Am bărbatul ideal, am suficienți bani cât să nu-mi fie frică când vine plata facturii la energie și am o relație specială cu Dumnezeu pe care n-am avut-o înainte. Este o singură zi pe săptămână în care nu beau alcool, vinerea.

Mănânc cartofi, beau apă, beau ceai, dar vinerea nu beau alcool, deși îmi place foarte mult. Nu beau alcool și nu mănânc carne. O zi pe săptămână și e foarte bine. Sâmbătă dimineață, când deschid sticla de șampanie, e un regal.”, a mai povestit vedeta.

Fosta profesoară a dezvăluit că se „doctoricește” cu șampanie, în fiecare dimineață. Femeia de afaceri consideră această băutură un medicament și rar se întâmplă să lipsească din rutina zilnică.

Seara, vedeta se răsfață cu minim un pahar de vin roșu, pe care îl consideră aliment. „Dimineața beau un pahar de șampanie. Eu beau vin roșu seara și șampanie, altceva, nimic. Vinul e aliment, șampania este medicament. Dar atenție! Încă o dată, eu nu conduc în București, de exemplu, conduc afară.

Nu te apuci să bei înainte de a intra într-o emisie, să spui prostii. Eu beau seara un pahar de vin și stau și scriu. Eu nu pot să scriu fără vin. Nu tării. Eu nu pot să îi înțeleg pe ăștia care beau, tineretul. Cu shot-uri, amestecuri și niciodată amestecat”, a mai declarat afacerista, citată de Spectacola.

Monica Tatoiu si-a spus secretul: Ce face in fiecare an de Revelion

De-a lungul timpului, una dintre cele mai mediatizate femei din Romania, Monica Tatoiu, a vorbit despre modul in care isi petrece ea Revelionul si ce superstitii are, afirmand nu doar o data ca an de an face acelasi lucru.

Jurnalistii de la Romania TV si-au adus aminte de vorbele Monicai Tatoiu si au realizat un material in care aceasta spune cand incepe pregatirile pentru Revelion si ce face ea exact.

„Eu la ora 19.00 ma imbrac frumos, imi pun in lenjeria intima, care este rosie, un card de credit, dolari si euro. Daca ne vezi cand ne dezbracam seara, cand venim… Facem o baie si mergem sa mancam bine, frantuzeste, dupa care ne culcam. Pe mine niciodata nu m-a prins Anul Nou sa-l inchid”, a spus Monica Tatoiu in trecut in podcastul „Tare de tot”, realizat de Viorel Grigoroiu, conform acasa.ro.