19.9 C
Iași
sâmbătă, mai 11, 2024

Roxana Ciuhulescu: ”Părinte nu este ăla care îi dă viață, ci ăla care îl crește! Eu pentru fostul soț n-am fost decât un trofeu, atât”

Must Read

Roxana Ciuhulescu a lăsat-o mai moale cu sporturile extreme de când doi copii o așteaptă cuminți acasă. Ana Cleopatra e bine, iar cel de-al doilea copil al ei, Cezar, crește văzând cu ochii. Toate sunt bune și frumoase în viața ei, mai puțin relația cu fostul soț. Între Ana, fiica ei, și Mihai Ivănescu, tatăl fetei, lucrurile nu merg deloc așa cum ar trebui.

„Ana are noroc de cel mai bun tată din lume, pe Silviu, soțul meu. Părinte nu este ăla care îi dă viață, ci ăla care îl crește!”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Libertatea.

„Din păcate, eu pentru fostul soț n-am fost decât un trofeu, atât. Iar faptul că i-am dăruit un copil, nu a însemnat mare lucru pentru el, iar asta a dovedit-o mai ales după plecarea noastră. Cu toate astea, nu am niciun regret că m-am căsătorit cu el, altfel nu aș fi avut-o pe Ana, iar copilașul ăsta mi l-am dorit enorm.

Nici nu-l pun la zid, nici nu mă mai afectează, este doar o parte din trecutul meu. Că a ales să nu se implice în viața ei (nici măcar când a fost operată sau după), este decizia lui.

Mi-am dorit să avem relații normale, să vorbim, să creștem împreună copilul, dar nu și-a dorit nimic din astea. Cu toate astea, am un minim de respect pentru el pentru că este tatăl copilului meu. Și din acest motiv, sper să nu fiu nevoită să vorbesc vreodată deschis despre el. Bunul simț mă va caracteriza mereu, dar dacă sunt rănită, scot biciul” a mai declarat Roxana Ciuhulescu pentru Roxana Ciuhulescu.

Cine este Mihai Ivănescu, fostul soț al Roxanei Ciuhulescu. S-au despărțit după 11 ani: „Am stat în compromis de dragul copilului”

Deși au trecut aproximativ șase ani de când au divorțat, Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu încă mai au lucruri de împărțit. Vedeta îl acuză pe tatăl fiicei sale că nu se implică atât cât ar trebui în viața acesteia. Cine este fostul soț al Roxanei Ciuhulescu și de ce au divorțat, după 10 ani de căsnicie.

Roxana Ciuhulescu a trăit o poveste de dragoste intensă alături de Mihai Ivănescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de 10 ani, iar în timpul mariajului s-a născut fiica lor, Ana Cleopatra. În 2017, au ajuns la divorț, iar vedeta și-a refăcut viața ulterior, alături de Silviu Bulugioiu, cu care este căsătorită în prezent și alături de care are și un băiețel.

La rândul său, fostul soț și-a refăcut viața. Mihai Ivănescu s-a căsătorit cu o femeie de origine japoneză, în 2018, chiar de ziua de naștere a Roxanei Ciuhulescu. Presa tabloidă a scris, la vremea aceea, că din cauza japonezei s-ar fi încheiat mariajul celor doi.