27.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Stela Popescu și Puiu Maximilian au fost un cuplu de vis. Marea actriță l-a iubit până în ultima clipă

Must Read

Stela Popescu a fost și va rămâne, incontestabil, marea doamnă a teatrului românesc de revistă. A iubit scena, teatrul, filmul, dar și pe Mihai (Puiu) Maximilian, cel de-al doilea soț al său. 

Pe Puiu Maximilian l-a cunoscut în perioada în care era căsătorită cu primul său soț, Dan Puican, cu care a fost măritată în perioada 1960-1969. Însă, atunci când l-a întâlnit pe Puiu, Stela Popescu a înțeles ce înseamnă marea dragoste.

”A fost dragoste la prima vedere. Am simțit atunci că fără el nu mai pot continua. Eram căsătorită cu un om de altfel foarte liniștit și cu care nu am avut nicio problemă. Eu aveam 33 de ani, iar Mihai 35 de ani când ne-am cunoscut.

Dragostea este o chimie inexplicabilă, dar poți spune că era teribil de inteligent, îmi inspira încredere și avea un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Ne-am căsătorit peste câțiva ani, mai mult de gura lumii și pentru a putea pleca împreună în străinătate. Pur și simplu am fugit de acasă”, declara celebra artistă.

Stela Popescu și Puiu Maximilian au fost un cuplu de vis. Actrița a fugit de acasă și s-a mutat cu el după doar două săptămâni de relație

Povestea de dragoste dintre Stela și Puiu pare desprinsă din romanele de dragoste. Actrița a fugit de acasă și s-a mutat după doar două săptămâni de relație, împreună cu el.

”Într-o seară am plecat de la teatru la Predeal și la întoarcere am mers la garsoniera lui. A pus pe masă o sticlă de șampanie, cheile de la casă și de la biroul lui”, își amintea artista.

Stela Popescu și Puiu Maximilian nu au avut copii, însă la jumătatea anilor ’70, au înfiat o nepoată de-a soțului, în vârstă de 16 ani, Doina Maximilian.

”Noi nu am vrut să avem copii, dar am înfiat o nepoată de-a soțului meu. Avem și o nepoată de la ea, pe Stanca Radu, care este o tânără actriță foarte talentată”, spunea cu mândrie artista, relatează qbebe.ro.

Puiu Maximilian s-a stins din viață în anul 1998, din cauza unui cancer agresiv.  Moartea lui Puiu Maximilian, „Puișor”, cum îl alinta ea, a dărâmat-o pe marea actriță. Marea Stela Popescu s-a stins din viață în urmă cu 6 ani, pe 23 noiembrie 2017, din cauza unui AVC masiv.