7.3 C
Iași
joi, februarie 29, 2024

Câți Bani Are În Conturi Andreea Esca, Mama Alexiei Eram De La America Express. Afacerile Care Îi Aduc Venituri Importante

Must Read

Câți bani are în conturi Andreea Esca? Ani întregi, salariul Andreei Esca a fost un subiect îndelung discutat de către tabloide sau în mediul online.  Însă, până acum au existat numai supoziții.

Dincolo de salariul pe care îl ia de la Pro TV, Andreea Esca are câteva afaceri de succes, care îi rotunjesc frumos veniturile.

Conform Ministerului Finanțelor din România, Andreea Esca este implicată în trei companii. Atelierul de Vise SRL are ca obiect activități de organizare a expozițiilor, târgurilor și congreselor și a fost deschisă în 2015. În companie e asociată cu soțul ei, Alexandre Eram.

De asemenea, firma Oberwood SRL are ca obiect de activitate facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată. Aceasta a fost deschisă în plină pandemie, în 2020. Firma are doi asociați, alături de Andreea Esca fiind și soțul ei, Alexandre Eram.

Cea mai veche companie – 25 de ani -, Andreea Esca SRL, are ca obiect activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune, scrie Fanatik.

Afacerile îi aduc venituri importante știristei de la Pro TV

Potrivit raportărilor fiscale pentru 2022, Andreea Esca a avut profituri mari. Atelierul de Vise al Andreei Esca a reușit să obțină o cifră de afaceri de aproape 600.000 de lei. Iar profiturile aproape 270.000 de lei, de peste 5 ori mai mari decât în anul anterior.

Oberwood SRL, la o cifră de afaceri de aproximativ 560.000 de lei, a obținut un profit de aproape 270.000 de lei, iar Andreea Esca SRL are aproape 1,5 milioane de lei cifra de afaceri, iar profitul este de peste 750.000 de lei.

La un calcul simplu, firmele Andreei Esca au profituri cumulate care depășesc 250.000 de euro, anual.