17.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Oana Lis, cuprinsă de durere înainte de sărbători: „Nu mai e” DIN PĂCATE, A MURIT…

Must Read

Oana Lis, cuprinsă de durere înainte de sărbători! Și fanii s-au întristat când au aflat ce se întâmplă cu soția lui Viorel Lis în această perioadă: „Nu mai e”

Oana Lis este cunoscută drept una dintre cele mai sincere persoane din showbiz-ul românesc, iar vedeta nu se ferește niciodată din a vorbi despre orice și oricine, chiar și atunci când vine vorba despre viața sa personală.

De asemenea, aceasta este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu cei ce o îndrăgesc aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute, așa cum a făcut-o și recent.

Soția lui Viorel Lis le-a făcut o dezvăluire internauților, mărturisind că și-a adus aminte de nașa sa, care s-a stins din viață în urmă cu ceva timp. După ce a mâncat un preparat pe care femeia îl făcea frecvent, Oana Lis a fost copleșită de emoții, gândindu-se la cea care a crescut-o.

Ba mai mult, Oana Lis a mai precizat că pentru ea sărbătorile de iarnă sunt cu atât mai grele, asta pentru că și-ar fi dorit să aibă alături mai mulți oameni dragi, care din nefericire nu mai sunt astăzi în viață.

Oana Lis este devastată! Sinceră din fire, soția lui Viorel Lis nu se sfiește să vorbească și despre momentele dureroase din viața ei.

Recent, aceasta le-a mărturisit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare că în urmă cu ceva timp, nașa ei s-a stins din viață. A fost un moment foarte greu, întrucât ea a fost cea care a crescut-o.

Oana Lis a scris că zacusca este preparatul care îi aduce mereu aminte de nașa ei. Soția fostului primar al Capitalei a mai spus că pentru unii, sărbătorile nu mai sunt ce au fost.

Potrivit acesteia, persoanele care țineau familia unită nu mai sunt. A recunoscut că uneori, din acest motiv, o copleșesc amintirile, mai ales în decembrie.

„Azi am mâncat zacuscă. Instantaneu gustul m-a făcut să mă gândesc la nașa mea care m-a crescut și nu mai e… În fiecare toamnă mergeam cu ea la piață și luam legume pentru zacuscă și varză pentru pus la murat.

Cred că am mâncat 30 de ani zacuscă făcută de ea. Mă gândeam ce ar fi zis de cum a ieșit. Și mă enervam că se termină zacusca și îmi dispărea starea asta de conectare. Pentru unii dintre noi sărbătorile nu mai sunt exact ca înainte, pentru că persoanele care țineau familia unită nu mai sunt. Trecutul rămâne trecut, doar uneori mă mai copleșesc amintirile, mai ales în decembrie” a scris Oana Lis, în mediul online.