2.9 C
Iași
joi, februarie 22, 2024

Cristina Spătar, de ce și-a ales un soț milionar: „Copilașii mei au fost obișnuiți cu un nivel de trai destul de ridicat”

Must Read

Cristina Spătar a explicat într-un interviu de ce și-a ales un soț bogat, pe afaceristul Vicențiu Mocanu. Ea spune că a făcut-o pentru copii, ce mamă nu se gândește la siguranța copiilor săi? Plus că ai săi copii au fost obișnuiți cu un nivel de trai peste medie, mai spune ea.

„Contează foarte mult. Copilașii mei au fost obișnuiți cu un nivel de trai destul de ridicat și nu numai. Cred că oricine și-ar dori să aibă copiii în siguranță, să aibă alături de ei un bărbat responsabil, un om care iubește copiii și care are ce să le ofere, pentru că eu urma să le ofer o educație până la sfârșit, până îi făceam adulți.

Atunci, a fost o treabă foarte bine venită faptul că el este un potent om de afaceri. Plus că eu învăț foarte multe de la el și mă ajută în viitoarele mele afaceri.
Pentru mine, contează. Nu știu alții cum sunt, dar eu, când mă gândesc la copiii mei, chiar îmi doresc să fie bine. De ce nu? Hai să nu fim ipocriți și să recunoaștem! Da, sunt foarte încântată că am un sprijin în el.”, a dezvăluit Cristina Spătar, pentru Viva.ro.

Artista este nerăbdătoare să plece în vacanță alături de soțul ei

Recent în cadrul unui interviu, Cristina Spătar a recunoscut că încă nu a avut parte de luna de miere, asta din cauza programelor foarte încărcate pe care ambii parteneri le au. Vedeta a mai spus că speră ca în luna noiembrie să se sincronizeze atât cu partenerul de viață când vine vorba de timp dar și cu cele două perechi de nași ale lor, pentru a pleca într-o escapadă în Maldive.

„ Abia așteptam să ieșim puțin din țară. Amândoi am avut un program încărcat, soțul meu cu fabrica și afacerile, eu cu studioul și piesele noi și nu prea am avut timp de vacanțe. Sora mea stă în Italia și am plecat puțin la ea. Am ales să mergem și câteva zile în Portofino. Nu am plecat încă în luna de miere.

Sperăm ca în luna noiembrie să mergem în Maldive și să ne sincronizăm cu programul nașilor, Ion Paladi și soția lui și Corneliu Botgros cu soția, cele două perechi de nași care ne-au cununat.

De ce a ajuns Cristina Spătar pe mâinile medicilor, în ziua nunții

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu au avut parte de o nuntă fabuloasă la finalul lunii iulie. Cei doi au organizat totul până la cel mai mic detaliu, iar evenimentul a fost de vis atât pentru miri cât și pentru invitați.

Cristina Spătar și soțul său s-au bucurat din plin de momentul unic pe care îl trăiesc, însă situațiile neașteptate nu au întârziat să apară. Artista a ajuns pe mâinile medicilor chiar în cea mai importantă zi din viața ei.

Vedeta susține că apelat la o dietă strică pentru a încăpea perfect în rochia de mireasă, punându-și amprenta asupra stării sale de sănătate. Într-un interviu pentru viva.ro, Cristina Spătar a declarat că există mai mulți factori pentru care a ajuns pe mâinile medicilor, chiar înainte de a intra în biserică.

„În pandemie, am luat vreo 4 kilograme. M-am îngrășat și, crede-mă, la 50 de ani nu mai răspunde organismului la fel ca la 35. M-am chinuit să slăbesc și am avut un designer care a insistat să am o rochie spectaculoasă, să car o trenă.

„Am zis: Nu se poate așa ceva! Trebuie să intru la dietă! M-am pus pe bandă, am făcut toate sacrificiile, m-am înfometat, am făcut orice și n-am reușit. În final, am luat niște pastiluțe din astea. Bine, am probat mai multe. Unele care, pur și simplu, îmi tăiau pofta de mâncare. N-am mâncat vreo trei zile. De emoții și de stres pentru nunta asta, n-am dormit vreo trei zile deloc.

Înainte să intru în biserică, pur și simplu, am simțit că leșin și am rugat să vină Salvarea. Nu mai puteam să mă ridic. Au venit paramedicii, două ore și am jumătate stat pe tot felul de cocktail-uri. Am avut niște emoții, mi-era sau rușine, nu știam cum să fac să mă ridic. Fata de la make-up m-a machiat în pat.

Toată lumea s-a implicat, au intrat copiii peste mine în camera mea, săracii, ce s-au speriat! M-au rugat să nu mai fac așa ceva. Albert e mare, are 14 ani, m-a luat în brațe și m-a certat: „Mami, ești cea mai frumoasă, nu mai face asta!. În final, am renunțat. În ziua nunții, a fost ultima pastiluță. De atunci, mănânc, am mai pus un kilogram, dar sunt OK.”, a povestit Cristina Spătar, conform Antena 1.