17.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

La ora trei dimineata se aude o bataie in usa.Se scoala sotu’, cand deschide usa, sta unu’ zambind:– Ce vrei, mah, e ora 3 dimineata?!

Must Read

La ora trei dimineata se aude o bataie in usa.Se scoala sotu’, cand deschide usa, sta unu’ zambind:– Ce vrei, mah, e ora 3 dimineata?!– Scuze, n-ati putea sa ma impingeti?– Du-te, bah, de aici, la 3 dimineata? si-i inchide usa in nas, si se duce inapoi in pat langa sotie.

Sotia il intreaba:– Cine a fost la ora asta?– Pai, unu’, cica vrea sa-l imping!Sotia se ridica intr-un cot:– Ti-aduci aminte cand ai avut pana la motor, si nu te-a impins nimeni si ai stat 4 ore pe magistrala, ti-era greu sa dai o mana de ajutor?– Bine, zise sotul.

Isi trage repede o pereche de pantaloni si iese afara, aici cam ceata, si incepe sa strige:– Bah, unde esti? Se aude un glas:– Aici!!– Unde aici?– Aici, in leagan!

Mirii se retrag in dormitor in noaptea nuntii.
Tanara nesatula: o data, de doua ori, de trei, de patru…
Spre dimineata, mireasa a adormit. Sotul merge la toaleta. Lipseste 5, 10 minute… Sotia se trezeste si merge sa-l caute. Il gaseste in baie, bajbaind prin chiloti si soptind:Auzi iubii..
– Hai, te rog… iesi… Iti spun eu: ea doarme!

Un politist opreste un autoturism si ii spune domnului de la volan:
– Felicitari! Ati castigat 5.000,00 de RONi pentru ca purtati centura de siguranta. Ce veti face cu banii?
– Pai, cred ca … imi voi lua permisul de conducere!
Atunci, sare sotia sa:

– Nu-l ascultati! Asa face el, cand e beat!
Un om din spate:
– Stiam eu ca nu o sa ajungem prea departe cu masina asta furata!…
La care, se aude o voce din portbagaj:
– Ce, am trecut deja granita?!?…