5.2 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Dan Bittman caută soția perfectă: „Poate găsesc o româncă miliardară. O doamnă trecută de 70, 80 de ani, miliardară cu yacht cu trei punți, cu proprietăți”

Must Read

Dan Bittman a refuzat să se căsătorească cu Liliana Ștefan, mama celor trei copii ai săi, Marc (24 de ani), Patrick (20 de ani) și Alex (17 ani). Cei doi s-au despărțit în 2017, în condiții amiabile, după aproape 30 de ani de relație.

„Am considerat că nu e cazul. A fost un moment când era să se întâmple, nu a fost să fie. Datorită acelui moment, am creat piesa „Ți-am dat un inel” (…) 100% se schimbă lucrurile după ce doi oameni se căsătoresc. Sunt oameni care nu pot trăi unul fără celălalt și care își dedică viețile unul celuilalt, ceea ce e foarte frumos”, a declarat Dan Bittman, într-un interviu acordat Antena Stars.

Cântărețul a glumit și a spus că așteaptă o miliardară în vârstă pentru a spune marele DA. „Tot ceea ce îmi mai doresc este o doamnă trecută de 70, 80 de ani, miliardară, nu milionară, miliardară, cu yacht cu trei punți, cu proprietăți și să își dorească să își petreacă timpul cu mine. Nu vreau să ofer nimic, doar prezența mea valoroasă. Poate găsesc vreo româncă miliardară”, a mai spus artistul.

În afara „partidelor” bune, Dan Bittman a dezvăluit cum își imaginează propriul sfârșit, dar și care este cel mai puternic deziderat al său. „Asta-i viața, n-am ce să fac. A fost o plăcere, n-a fost un viciu. E o plăcere să fii în compania femeilor frumoase, tinere și mai puțin tinere. Dar nu mă mai feresc, ies cu cine vreau, fac ce vreau, sunt un om liber până la urmă.

Și aici mă uit, dar n-a apărut încă femeia vieții mele. Este și aici, o domnișoară, în spatele noastru, înaltă, cu șapcă, pare o partidă. Ele mă aleg. Am avut foarte mult noroc în viață, cred că de asta și cânt. Trebuia să fiu un inginer, n-a fost să fie. Și uite, cânt de câțiva anișori buni, de vreo 40. Și e bine, e OK, nu-mi fac probleme.

Pe plan sufletesc mi s-au împlinit foarte multe lucruri foarte bune, mă refer la copii. Am băieți sănătoși, mari deja, fiecare cu cariera lui și cu viața lui. Material, nu știu neapărat dacă îmi doresc ceva a declarat Dan Bittman, pentru Cancan.ro.

Dan Bittman am avut o relație de aproape 30 de ani cu Liliana Ștefan. Cei doi s au despărțit conform spuselor artistului totalmente din vina sa.

Fără să stea prea multe detalii artistul a mărturisit că separarea a avut loc din cauza sa în anul 2017. „Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum.

Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape. Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă”, a mai adăugat Dan Bittman, conform RTV.