16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Delia, disperată după scandalul cu copiii. „Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta. …Eu nu am vorbit în numele umanității, eu n-am dat sfaturi în a face copii, fiecare poate face ce dorește”

Must Read

Cântăreața în vârstă de 40 de ani, care a fost criticată de Cezar Ionașcu pe internet pentru mărturisirile făcute în baza subiectului „a face sau a nu face copii”, a explicat faptul că nu își dorește să fie apărată și, în plus, nu a oferit sfaturi din aria parentingului.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere, pentru video-urile pe care le-ați făcut. Nu e nevoie să mă apere nimeni, nu am nevoie să fiu apărată pentru… într-o lume normală la cap, nu ar trebui să fiu apărată dacă vreau să mănânc ceva, să mă îmbrac cumva. Nu am nevoie să fiu apărată pentru că am răspuns unor întrebări. Am voie să zic că prefer apa plată și nu minerală, pot să fac asta?”, a spus Delia, citată de cancan.ro.

De multe ori, Delia a fost întrebată dacă își dorește sau nu să devină mămică, întrebare ce a devenit un soi de „teroare”. În plus, artista a mărturisit că face ceea ce simte și există oricând posibilitatea să se răzgândească asupra unui lucru.

„Eu nu am vorbit în numele umanității, eu n-am dat sfaturi în a face copii, fiecare poate face ce dorește. Eu am vorbit despre mine, despre întrebările inconfortabile. Doar nu crede cineva că principalul motiv pentru are eu am zis n-aș vrea să fac copii este pentru că suntem mulți. Nu e cazul. De 20 de ani primesc aceeași întrebare și același gen de tratament. Am să răspund și de acum încolo în fel și chip, am să răspund cu tot felul de tâmpenii. Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta. Nu merită nimeni chestia asta, nu cer să empatizați cu mine. Sunt mult prea fericită pentru frustrările multora, înțeleg asta.

Foarte important este că eu vorbesc despre ce simt eu acum, azi. E posibil ca peste o lună, două să am altă părere despre ce vreau să fac. Acum asta simt acum. Alimentată de foarte multe întrebări, e posibil să vorbesc mai acid. Mă pot răzgândi oricând”, a mai spus Delia.

Reacția lui Mihai Bendeac după ce Delia a spus că nu vrea copii: „Nu este treaba nimănui”

„Au apărut tot felul de reacții, de la stupide, la Doamne, ferește. În primul rând, nu este treaba nimănui! Cred că de asta am ajuns în punctul în care suntem pentru că, efectiv, oamenii nu se pot concentra pe ei înșiși, pe ce au de făcut ei cu viața și corpul lor”, a declarat Mihai Bendeac, citat de libertatea.ro.

„Consider că problema majoră pe care o avem nu sunt oamenii care decid că nu vor să aibă copii, ci oamenii care decid să aibă copii, pentru că, după părerea mea, mai bine de jumătate dintre ei nu ar trebui să aibă”, a mai spus Mihai Bendeac.

Și a continuat: „De exemplu, au apărut niște reacții că Delia ar fi influencer al masoneriei mondiale și că de aia nu face copii, promovează ideea de nu face copii ca să ne împuținăm. Voi vă dați seama că oamenii care lansează aceste chestii… mulți dintre ei au copii”.