16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

5 cadouri pe care nu trebuie să le primești niciodată! Aduc ghinion și te lasă fără bani!

Must Read

Știai că există lucruri pe care nu ar trebui să le primești cadou niciodată? Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat într-o emisiune de televiziune ce daruri nu ar trebui să primești și ce trebuie să faci atunci când nu ai de ales și te-ai trezit cu un cadou care nu este de bun augur. 

”S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a spus Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

5 cadouri pe care nu trebuie să le primești niciodată! Aduc ghinion și te lasă fără bani!

Potrivit bioenergoterapeutului, există şapte obiecte pe care nu ar trebui să le oferi sau le primești în dar.

Cuțitele. Se pare că un cuțit poate ”tăia soarta”, astfel că nu este indicat să primești sau să oferi un astfel de cadou. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, ”este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă”.De asemenea, nu accepta niciodată drept cadou un ceas. ”Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire”, avertizează Lidia Fecioru.Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie, mai spune specialista.Oglinda este un obiect pe care nu este bine să îl oferi sau să îl primești în dar. Aceasta, mai ales dacă este dăruită unei femei de către o altă femeie, îi poate fura frumuseţea, energia, strălucirea.”Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă”, spune Lidia Fecioru despre astfel de daruri.

Așadar, atunci când oferi un cadou, ține cont de preferințele, sensibilitățile și credințele persoanei căreia îi oferi darul.