16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Florin Salam, gest incredibil pentru o femeie care vindea flori. Manelistul a facut-o să plângă!

Must Read

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din țara noastră, având milioane de fani care îi ascultă piesele, îl urmăresc pe rețelele de socializare pe ”rege” și își doresc să îl asculte live. 

Însă, dincolo de starul de pe scenă, Florin Salam este un om cu suflet mare, care iubește să ajute oamenii care nu au avut parte de norocul lui.

Recent, manelistul a fost filmat în timp ce oferea o sumă de bani destul de mare unei femei care își vindea florile la colț de stradă. Videoclipul a strâns mii de apreciere pe rețelele de socializare, mai ales că artistul își arată și fața de dincolo de scenă.

Așadar, în clip, Florin Salam este filmat în timp ce vrea să cumpere un buchet de flori de la o femeie care vindea flori pe stradă. După ce și-a ales un buchet de crizanteme roz, manelistul a scos din buzunar 50 de euro și i-a înmânat femeii. Vânzătoarea a rămas surprinsă de suma pe care i-a oferit-o manelistul și atunci a realizat că este chiar Florin Salam.

Florin Salam, gest incredibil pentru o femeie care vindea flori

Pe lângă suma de bani oferită, cântărețul de manele i-a mai făcut o surpriză vânzătoarei, i-a dăruit și buchetul de flori cumpărat.

Florin Salam: ”Dă-mi un buchet de flori!”

Vânzătoare: ”Îți place, mami?”

Florin Salam: „”Dacă pe astea le ai, pe astea le iau!”

Florin Salam a scos 50 de euro din buzunar și i-a înmânat vânzătoarei: ”E bine așa?”

”Să-ți dea Dumnezeu sănătate, mami!Să nu zici că ești băiatul care cântă la televizor?”

Florin Salam: ”Nu contează, doamnă!”

Vânzătoare: ”Să fii sănătos, mamaie!”

Florin Salam: ”Uite, ăsta (n.r buchetul de flori) ți-l dau ție, ți-l ofer din toată inima, pentru că ești o femeie care ești mamă”, a fost dialogul dintre manelist și vânzătoarea de flori, care l-a îmbrățișat atunci când acesta i-a oferit florile.

@5minutedinviatata8 #florinsalam #fyp #fy #5minutedinviatata8 ♬ original sound – 5minutedinviatata8