7 C
Iași
joi, februarie 29, 2024

Româncă, șoferiță de autobuz în Anglia, desemnată „Omul anului” într-un oraș

Must Read

O șoferiță de autobuz originară din București a fost onorată cu titlul de „Omul anului” în Hertford, un orășel situat la nord de Londra, în Anglia.

Cristina Dobre, care lucrează pe ruta autobuzului 333 între Hertford și Bengeo, a fost aleasă pentru acest prestigios titlu datorită suportului imens al călătorilor și a comunității locale.

Alegerea Cristinei ca „Omul anului” a fost rezultatul voturilor comunității Hertford, cu multe laude venind atât de la localnici, cât și de la românii care apreciază contribuția ei pozitivă.

Un susținător a declarat pe pagina „I Love Hertford!“: „Pentru noi toți, cei care mergem cu autobuzul condus de ea, Cristina este minunată și foarte prietenoasă, la fel ca o rază de soare. Ne face ziua mai frumoasă.”

Reacțiile de admirație și recunoștință nu s-au limitat doar la cuvinte. Inițiatorii campaniei au descris un moment emoționant când au înmânat diploma Cristinei, cu pasagerii din autobuz aplaudând-o.

Comentariile de apreciere au curs pe pagina de Facebook „I Love Hertford”, atât din partea comunității locale, cât și a românilor.

Un comentariu de la un român evidențiază impactul pozitiv al Cristinei: „Felicitări, asta e despre România, OAMENI frumoși la chip și suflet!!! (…) La mai multe satisfacții tuturor românilor, că ne-au pus false etichete până și cele mai slabe nații din toate punctele de vedere. Enough it’s enough! RESPECT doamnei!”

Multe dintre comentarii subliniază cât de mult este iubită Cristina pentru modul său prietenos și deschis. Un cetățean englez a transmis: „Este o prezență tonică. Ea îi vede pe toți și îi face să se simtă parte din ceva. O iubesc pe Cristina noastră”.

Acest titlu nu doar că onorează contribuția conaționalei noastre la comunitate, dar subliniază și cât de mult poate un individ influența în mod pozitiv viața celor din jurul său, indiferent de naționalitate sau profesie.