22.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Ea a ținut ascuns un secret ce îi va schimba viata și îi va rupe inima tatălui ei

Must Read

Majoritatea dintre noi ne mândrim cu faptul că sacrificăm puțin din timpul nostru pentru cei dragi sau că le facem pe plac atunci când nu vrem sau nu suntem de acord. Însă adolescenta din filmulețul emoționant de mai jos, intitulat „Ultima zi de școală”, a făcut mult mai mult decât atât pentru cei pe care îi iubește.

Siew Fang, „copilul matur” al familiei, este o elevă model cu o inimă de aur. Așa cum tatăl ei o descrie, este și „extrem de muncitoare”. Încă de la decesul mamei sale, Siew Fang și-a însușit acest rol de dragul fratelui și al surorii sale mai mici. Gătește și spală pentru ei, chiar dacă își petrece aproape toată ziua la școală și lucrând cu jumătate de normă. Dar fata nu se plânge niciodată.

„Soția mea obișnuia să spună că Siew Fang este diferită de ceilalți copii. Întotdeauna pune familia pe primul plan”, declară tatăl ei, care este imobilizat într-un scaun cu rotile. „De oricâte ori o văd pe Siew Fang, văd speranță în familia noastră.”

La minutul 2:00 al filmulețului, vedem cât de departe poate merge Siew Fang pentru familia ei – și aici este punctul sensibil. Finalul ne învață, de asemenea, o lecție valoroasă.

Ceea ce este și mai trist este faptul că există mii de cazuri asemănătoare, pentru care statul nu face aproape nimic. Doar oamenii cu suflete mari și organizațiile non-profit se mai gândesc din când în când la acești copii care și-au pierdut de mult copilăria.

Urmăriți și împărtășiți cu ceilalți experiența lui Siew Fang dacă v-a atins o coardă sensibilă.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=3qsWniCW72s&w=632&h=356]

Cunoașteți cazuri asemănătoare cu cel prezentat de noi? Ce s-ar putea face pentru acești luptători tineri?