7 C
Iași
joi, februarie 29, 2024

Mihai Trăistariu vrea să-și interneze fratele la azil. „I se tăiase lumina, fiindcă nu o plătise. Nu l-am putut lăsa așa, în întuneric, așa că am scos 3.300 de lei din buzunar”

Must Read

Mihai Trăistariu este dezamăgit de fratele său care a renunțat să mai predea desen și vinde fără succes tablouri și icoane pe internet. Astfel, Mihai Trăistariu îl susține financiar pe fratele său, deoarece bărbatul nu face bani nici cât să își plătească chiria și facturile.

„Fratele meu a lucrat ca profesor de desen, o perioadă de timp, dar a renunțat la locul de muncă și a decis că e un artist. Așa că încearcă să facă un fel de afacere cu tablouri la comandă. Însă nu prea e piață pentru asta! L-am întrebat câți bani a câștigat luna trecută din vânzarea tablourilor. Mi-a răspuns că 100 de lei. Păi, cum poți trăi cu 100 de lei în ziua de astăzi?

De data asta avea un alt necaz. I se tăiase lumina, fiindcă nu o plătise. Nu l-am putut lăsa așa, în întuneric, așa că am scos 3.300 de lei din buzunar și am plătit tot ce era necesar ca să aibă iar lumină în casă. Și facturi, și penalizări, și reinstalare. M-am certat cu el, fiindcă eu nu pot înțelege filosofia lui de viață!”, a povestit Mihai Trăistariu, citat de wowbiz.ro.

Vedeta a precizat că fratele său a început să îi trimită mesaje prin care îi spune clar și răspicat să îi plătească utilitățile, însă nici măcar nu îl roagă, fapt ce îl deranjează foarte tare pe cântăreț.

„Uneori, mă trezesc cu mesaje de la el, de genul: ”Plătește-mi nu știu ce factură! Nu tu te rog, nu tu nimic! Un semn, acolo, de simpatie! Îmi spune doar că dacă nu voi da curs cererii lui îmi voi face păcate. E un tip foarte credincios și scoate în față argumente de această natură, dar pentru mine nu are are deloc efectul scontat! Dimpotrivă”, a mai spus artistul.

Deja epuizat de comportamentul fratelui său, Mihai Trăsiatriu a luat legătura cu sora sa, Gianina, cu care a încercat să discute și să ajungă la o modalitate prin care să îl ajute pe Vasile. Astfel, Gianina a propus să îl interneze pe bărbat, întrucât nu are cum să se îngrijească singur, având în vedere situația în care este.

„Sora mea a propus să-l internăm la un azil, dacă așa stau lucrurile. În sensul că pare că nu-și duce propria grijă. Dar încă ezităm să facem asta!”, a precizat Mihai Trăistariu.

Cu ce pagube s-a ales Mihai Trăistariu după ce a închiriat apartamente turiștilor, în minivacanța de 1 mai

Mihai Trăistariu și-a deschis o afacere profitabilă pe litoral, care i-a adus un profit de 20.000 de euro în vara anului trecut. Artistul deține 6 apartamente pe litoral, mai exact în Mamaia Nord, și le închiriază turiștilor în sezonul estival. Pe rețelele de socializare, acesta a postat un mesaj plin de revoltă despre pagubele cu care s-a ales după ce a închiriat apartamentele turiștilor care și-au petrecut vacanța de 1 mai la mare, informează viva.ro.

„Au plecat turiștii sosiți de 1 mai, la apartamentele mele din Mamaia Nord și camerista mi-a trimis poze cu «stricăciunile din acest weekend». N-am visat vreodată să mă fac hotelier, însă iată-mă căzând turiști de pretutindeni. După doar 4 zile de stat la cele 6 apartamente, daunele sunt următoarele și vă spun că stricăciunile sunt pe bune!

1. La unul din apartamente au rupt capul de duș. De rușine, au lăsat pe masă 27 de lei și-o sticlă de vin roșu. Pentru reparații probabil, sau ca să-i iert. I-am iertat. Se mai întâmplă.

2. La un alt apartament, au rupt suportul de la hârtia igienică. Nu-i nimic! Îl lipim cu SuperGlue.

3. La un alt apartament, doamna căreia i-a venit ciclul nu și-a pus pampers. Nu-i nimic! Cumpărăm altă pilotă.

4. La un alt apartament, nu mai merge telecomanda de aer condiționat. Am schimbat bateriile și nimic. Probabil, au izbit-o de pereți când s-au bătut. Nu-i nimic. Cumpărăm alta.

În concluzie: păi, nu-ți vine să te lași de turism ?! Nu-mi vine ! Tot înainte!’, a scris artistul pe rețelele de socializare.