17.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Iulia Albu șterge pe jos cu Anamaria Prodan: „Ce văd aici, este ceva sinistru. Accesoriile pun ultima cruce, coliva fiind coafura”

Must Read

Iulia Albu a răbufnit la adresa Anamariei Prodan, care nu dorește să țină cont de părerile criticilor de modă dar se supără atunci când este criticată. Stilista i-a transmis direct că este un etalon al p.rostului gust în România.

„Ea nu spune rău, într-adevăr moda nu este ceva ce se poartă astăzi sau care se va purta mâine, dar mă bucur Anamaria că nu te interesează marii critici din România. Asta înseamnă că data viitoare nu o să te mai ataci când o să ți se spună că ești un etalon al p.rostului gust în România. Este un stil pe care noi putem să îl acceptăm”, a declarat Iulia Albu în cadrul emisiunii „Poliția Modei”, potrivit RTV.

Nici măcar accesoriile nu au putut-o salva pe Anamaria Prodan de săgețile Iuliei Albu, care a spus că sunt exagerat de multe.

„Ce văd aici, este ceva sinistru. Accesoriile pun ultima cruce, coliva fiind coafura.”, a mai spus Iulia Albu.

Iulia Albu i-a dat replica Anamariei Prodan, care i-a reproșat că a ajutat-o în carieră: „Vorbește suspect de mult despre mine. Mi se pare ridicol”

Scandalul dintre cele două vedete a izbucnit recent, în urma apariției Anamariei Prodan ca invitat special la „America Express”, unde a făcut echipă cu Cătălin și Romică Țociu. Iulia Albu, care face echipă cu Mike în concurs, nu s-a putut abține și a comentat ținuta Anamariei Prodan.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf purta un maiou alb, o pereche de pantaloni cargo și bijuteriile sale extrem de scumpe. „Are tot cartierul pe ea!”, a spus criticul de modă. Auzind acestea, Anamaria Prodan a răbufnit: „Îmi aduc aminte însă că am ajutat-o în viața asta pe această doamnă enorm. Sunt mândră de acest lucru. Am ajutat-o atunci când și cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție”.

Deși cândva au fost apropiate, Iulia Albu nu a atacat-o pe Anamaria Prodan pentru declarațiile ei, însă nu a ezitat și, discret, i-a dat replica. „Pentru o persoană căreia nu-i pasă de nimeni altcineva, vorbește suspect de mult despre mine doamna Prodan. Îi doresc sărbători foarte frumoase. Îi doresc multă liniște sufletească”, a spus Iulia Albu pentru Fanatik.

Întrebată dacă e adevărat ce a spus Anamaria Prodan și anume că i-a fost aproape într-o perioadă când era ținta criticilor, Iulia a zis: „Nici nu vreau să comentez chestia asta. Mi se pare ridicol. Maioul îl poate arde de Crăciun sau de Anul Nou. În alte părți se practică.

Cele două au avut o perioadă în care erau apropiate și se înțelegeau foarte bine. „Despre doamna de care mă întrebați, nu vreau să comentez, căci aș da prea multă importanță celor care se cațără pe spatele meu să apară prin ziare. Nici nu am dat importanță și nici nu dau. Nu mă uit la comentarii și chiar nu am prietenie cu nimeni. Am cercul meu de prieteni mic, dar cu mare valoare intelectuală și spirituală. Repet, dacă doamna respectivă, atunci când vorbește despre mine, își face un ban să ducă acasă o pâine, mă bucură enorm. Eu sunt Anamaria Prodan și nu am cum să dau atenție acestor doamne. Îmi aduc aminte însă că am ajutat-o în viața asta pe această doamnă enorm și sunt mândră de acest lucru.