2.7 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Armin Nicoară și-a înșelat soția. „Doar o mică greșeală de-a mea/ Noi bărbații nu punem suflet”

Must Read

Armin Nicoară a recunoscut că și-a înșelat soția înainte de nuntă. Cu toate acestea, Claudia Puican a trecut peste infidelitatea partenerului de viață care susține că a făcut o simplă greșeală. În plus, artistul în vârstă de 28 de ani consideră că nu ar face același gest dacă ar fi înșelat de actuala sa soție.

„Am înșelat-o înainte de nuntă cu un an, un an și ceva. Ea a știut că a fost doar o mică greșeală de-a mea și că ăsta sunt eu, așa mai copil”, a precizat artistul, în cadrul unei emisiuni TV, conform spynews.

Întrebat dacă el ar ierta-o pe ea dacă ar face această greșeală, Armin Nicoară a precizat că nu crede că ar accepta asta, deoarece din partea bărbaților nu este vorba de sentimente, în schimb din partea femeilor este. Cu toate că el consideră că și-ar lua hate din partea fanilor, artistul a vobit deschis despre acest subiect delicat.

„Nu știu, poate voi fi… din partea haterilor aș primi mesaje negative, dar eu cred că la o fată nu e ca la… adică noi bărbații nu punem suflet”, a mai adăugat cântărețul, conform Fanatik.

Deși relația dintre Claudia Puican și Armin Nicaoră pare să meargă foarte bine, saxofonistul este apostrofat adesea de către fani pentru că este cam dezinvolt în prezența altor femei. Artistul a fost acuzat în repetate rânduri că ar sări calul în prezența doamnelor și domnișoarelor.

„Eu mai bine le fac pe față. Mulți mă condamnă și îmi spun că le iau pe alte fete în brațe, sau pe nașa. Eu nu mă dau la ele, mă bucur de viață. Nu sunt genul care se ascunde. Sunt unii care se feresc de soțiile lor. Eu sunt deschis. Mai bine am gesturi inocente de față cu Claudia. Pentru mine e o supărare când oamenii spun asta, că mă dau la alte femei.

Nu e adevărat. Mulți se prefac cuminți de față cu soțiile, apoi când sunt singuri e vai de capul lor. Eu prefer să fiu deschis”, a spus Armin Nicoară, potrivit Can Can.

Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă

Armin Nicoară și Claduai Puican sunt tare fericiți pentru că, în scurtă vreme, noua lor casă va fi numai bună de locuit. Mândru tare de rezultat, artistul le-a arătat admiratorilor săi din mediul online primele imagini cu câteva camere, cum ar fi dormitorul matrimonial, dressing-ul și baia, despre care saxofonistul și soția sa au numai cuvinte de laudă.

„Ce oglindă i-am luat Claudiei, să se vadă direct în ea. Mai e un pic. Bine acum, să spunem adevărul. De fapt, a fost ideea maică-mii, ea s-a ocupat de toată casa. În sfârșit am ajuns să-mi văd casa la gata. Am ajuns și noi la casa noastră. Deci, noi casa asta am făcut-o prin telefon, am făcut-o prin video call cu mama. A știut maică-mea ce să facă.

Să nu te mai prind că fac mizerie prin casă, aici să faci, să-ți pui hainele, machiajele tot ce ai nevoie (n.ed. în dressing)”, a spus Armin Nicoară în mediul online, conform wowbiz.ro.

Armin Nicoară și-a trecut noua casă doar pe numele lui!

Înainte de căsătorie, Armin Nicoară și Claudia Puican au semnat un contract prenupțial, pentru a se asigura de faptul că nu vor exista discuții din cauza finanțelor și că fiecare își poate cumpăra tot ceea ce își dorește, fără ca celălalt să aibă ceva împotrivă.

„Noi, înainte de nuntă, am fost la notar și am făcut contractul acela, prenupțial. De ce am făcut treaba asta? Toate cuplurile ar trebui să facă treaba asta. Noi banii în casă îi aducem împreună. Eu am un mic plus, de la părinții mei, mici avantaje. Dar cel mai bine cred că este, domne, dacă se întâmplă ceva în viața asta…

Mă credeți că este foarte liniștită (n.r. iubirea)? Eu vreau să-mi cumpăr o mașină, ea vrea să-și cumpere altceva, nu ne deranjăm, nu ne certăm, că de ce ai cumpărat. Așa trăim bine.”, a spus Armin Nicoară în emisiunea online moderată de Alexandra Ungureanu, „Duet cu Alexandra”.

Armin și Claudia vor cu orice preț să devină părinți

Ambii își doresc să devină părinți și chiar au tot spus în aparițiile lor publice că lucrează la acest aspect. Ba mai mult decât atât, în caz că miracolul se va întâmpla, au ales deja și numele bebelușului. După ce s-au sfătuit cu preotul lor, cei doi soți au hotărât că Efrem sau Efrema va fi numele de sfânt pe care-l va purta copilul lor.

„Vă povesteam cu copilul, însă nu s-a prins. Vom mai merge la doctor și vom mai încerca. Sunt șanse de 80% să facem copil pe cale naturală, dacă se ține Armin de regim, pentru că el are niște probleme. Ne-am orientat spre inseminare, pentru că nu reușim altfel”, a declarat Claudia Puican, conform Playtech.