2.9 C
Iași
miercuri, februarie 21, 2024

Câți lei costă să comanzi o oală de sarmale, de la Cătălin Scărlătescu. Sunt gătite după rețeta unică a fostului chef de la Antena 1

Must Read

Vin sărbătorile de iarnă, iar multe persoane aleg să vorbească din timp la diverse restaurante, pentru a le asigura masa de Crăciun sau Revelion. Printre cei care vor pregăti preparatele specifice acestei perioade se numără și Cătălin Scărlătescu. Se pot comanda sarmale și cozonaci de la fostul jurat de la Chefi la Cuțite! Iată mai jos, în articol, ce prețuri se percep pentru aceste produse.

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, motiv pentru care multe persoane se pregătesc de cumpărături și „vânătoarea” de cadouri. De altfel, restaurantele lucrează la foc continuu, pentru a servi fiecare client în parte, mai ales când vine vorba despre comenzile de Crăciun sau Revelion. Deși mai sunt două săptămâni până când vom sărbători, localurile primesc deja comenzi pentru cele două momente importante ale finalului de an.

Ce preț are o oală de sarmale de la Cătălin Scărlătescu?

Printre cei care primesc astfel de comenzi se numără și Cătălin Scărlătescu, fostul jurat de la Chefi la Cuțite. La o scurtă vizualizare a site-ului cu specialități și preparate delicioase, clienții pot comanda sarmale sau cozonaci. De exemplu, cei care doresc să comande o oală cu sarmale au două opțiuni dintre care pot alege – fie varianta cu 13 bucăți, fie cea cu 27 de bucăți. Prețurile sunt situate între 69 și 137 de lei.

Cât costă un cozonac?

De altfel, persoanele care doresc să se înfrupte din cozonac, au posibilitatea să comande tot de pe site-ul în care apar preparatele lui Cătălin Scărlătescu. Acesta este disponibil pentru livrare încă din data de 5 decembrie 2023. Un cozonac are prețul de 99 de lei.

Doritorii trebuie să plaseze comanda cu minim 24 de ore în avans, iar livrarea se va realiza cu flota proprie, în București și Ilfov. De altfel, un cozonac are o greutate de 900 de grame. Conține, potrivit site-ului, următoarele ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, cacao, nucă, ciocolată neagră belgiană 55%, rahat, unt belgian 80% grăsime, lapte și ouă. Nu are coloranți sau conservanți.