2.9 C
Iași
joi, februarie 22, 2024

Cristina Șișcanu, de ce femeile sunt înșelate: ”Femeile urâte sunt rele și sunt înșelate/ Femeia ar trebui să fie blândă, să dăruiască iubire, să aibă răbdare”

Must Read

Cristina Șișcanu a găsit o posibilă explicație pentru infidelitatea unora dintre bărbați. Ea spune că o femeie, nearanjată, neîngrijită, nervoasă și violentă nu are cum să fie suportată de un bărbat, dacă are unul.

„Se întreabă unele femei de ce le înșeală bărbații și de ce bărbații lor pleacă cu altele. De ce, de ce, de ce? Acum vă povestesc o întâmplare de unde să trageți singuri concluziile. Mergeam și eu ca omul cu mașina, mă duceam la mama, merg pe acest drum zilnic, cel puțin o dată pe zi.

Este acolo o cotitură mai ciudată și eu cu doamna respectivă ne-am întâlnit și a început să aud cum strigă și gesticulează la mine. A dat și geamul jos să se audă și mai bine și îmi spunea… îi citeam pe buze <ești proastă, ești proastă, ești proastă>.

Atunci am dat și eu geamul jos și am întrebat-o ce are și ea îmi arăta oglinda stradală cu degetul. Și a început să urle la mine. Era atât de urâtă… știți cât de urâtă era?… și cu un păr vâlvoi, era nearanjată și nefardată.

Stăteam și mă întrebam cum pot exista astfel de femei. Pentru că femeia ar trebui să fie blândă, să dăruiască iubire, să aibă răbdare, de unde așa ceva?

Am ajuns la concluzia că femeile urâte și ne****** sunt rele. De ce zic urâte? Pentru că au sufletele urâte. Cu siguranță dacă femeia respectivă ar fi emanat iubire, înțelegere ar fi fost atât de frumoasă dar așa…era atât de urâtă…era groaznică.

Eu care eram în mașina mea, îmi venea să îmi iau câmpii, da’ păi bărbatul ei? Sunt convinsă că o înșeală și nu are nicio treabă cu ea dacă o avea bărbat”, a spus Cristina Șișcanu, pe paginile sale de socializare, conform Wowbiz.ro.

Cristina Șiscanu este căsătorită cu Mădălin Ionescu de 12 ani. Cei doi au avut, la începutul iubirii lor, de trecut unele obstacole, deoarece prezentatorul de televiziune era căsătorit cu o altă femeie cu care are doi copii: un băiat și o fată, scrie click.

Cristina Șișcanu, ținta unui noi val de critici

În dimineața zilei de 6 decembrie, Filip și Petra au găsit în ghetuțele lor cadouri de la Moș Nicolae. Cristina Șișcanu a publicat în mediul online filmulețe cu cei doi în timp ce descopereau cadourile. Nu a durat mult, și gurile rele i-au reproșat vedetei că ea și Mădălin Ionescu i-au cumpărat mai multe cadouri Petrei decât lui Filip.

Cristina Șișcanu nu a putut să tolereze asemenea comentarii răutăcioase și a răbufnit pe rețelele sociale.

„Ultima mea uimire a fost atunci când au apărut comentarii la video-urile cu copiii, cu Petra și cu Filip, când găsesc lângă ghetuțe ce le-a adus Moș Nicolae. Au apărut comentarii că Petra a primit mai multe cadouri decât Filip. Stau și mă gândesc ce-o fi în capul acestor oameni, acestor femei, în mod special.

Câteodată stau și mâ gândesc cine sunt personajele astea, ce caută ele aici în comunitatea mea? Ce căutați aici dacă nu vă duce capul? Sincer, nu înțeleg și sunteți și răi.

În primul rând, Petra a primit niște pensule de machiaj pentru copii, un jurnal și un spray de corp cu sclipici și niște dulciuri, portocale. Filip a primit un fular și o căciulă și banane și niște suc de mere. Fiecare dintre ei a primit și câte 100 de lei. Și că Filip a primit mai puține cadouri decât Petra… Cei care comentează nici măcar nu se gândesc că, în primul când, ca valoare, cadoul lui Filip este mai mare, este mai serios cadoul lui. Petra a primit niște prostioare de care să se bucure și să se joace cu ele.

Filip este adult! Are 20 de ani! Filip nu este copil. Cum era să îi iau lui Filip niște prostioare? În plus, el are șifonierul plin cu haine noi, cu etichetă. Din păcate, el nu are activități care implică deplasări, nici nu are cum să folosească atât de multe haine, însă noi îi cumpărăm pentru că este pasionat de chestia asta”, a declarat Cristina Șișcanu, potrivit TV Mania.