2.7 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Itic si Strul îsi povestesc visele: Se facea ca mi-a venit pofta de bors – zice Itic. Am pus carnea la fiert si fuga în piata

Must Read

Itic si Strul îsi povestesc visele:

– Se facea ca mi-a venit pofta de bors – zice Itic. Am pus carnea la fiert si fuga în piata dupa marar, dar de unde? În piata nici un fir de marar.

Atunci am luat avionul si am plecat în Canada dupa marar.

– Fleacuri, zice Strul. Sa vezi ce vis am avut eu! Se facea ca dormeam si aud un ciocanit în usa. Deschid si cine crezi ca-mi cade de gât? Claudia

Cardinale ! Claudita, auzi? A fost o nebunie. La despartire, mi-a declarat cu mâna pe inima ca este cea mai fericita femeie din lume.

Dar abia a plecat si aud alt ciocanit în usa. Când  deschid, sa cad jos nu alta. Cine crezi  ca era? Vechea mea pasiune, Sofia Loren! Sofica, auzi?

Desi eram epuizat, dragostea mi-a turnat noi puteri în vine si m-am purtat ca un performer, am iubit-o cu patima dureroasa pe Sofica. Dupa ce a plecat,

am încuiat usa si se facea ca m-am culcat din nou cu gândul sa nu mai dau drumul la nimeni. Dar bataile în usa s-au întetit din nou.

Mi-am zis hotarât ca nu mai primesc pe nimeni si asa am facut. Cine crezi ca era nenorocoasa? Brigitte Bardot! Dar spusesem nu si “nu” a fost!

A insistat ea cu vorbe frumoase, dar eu am fost incoruptibil si am dat-o afara.

– Dobitocule, se supara Itic, de ce n-ai adus-o la mine ?

– Pai, de unde sa te iau, dragul meu, nu erai plecat în Canada dupa marar?

Un politist vede un automat, se apropie de el si baga o fisa. 

Deodata apare un pahar si începe sa curga cafea. Politistul ia paharu, îl bea si mai baga o fisa.

Din nou apare un pahar, curge cafeaua pe care o bea politistul si actiunea se repeta de mai multe ori pina când în spatele politistului se formeaza o coada destul de mare.

La un moment dat o batrina îl întreaba pe politist:

-Domnu´ politist ne lasati si pe noi sa bem o cafea, ca de o ora stam la coada???

La care politistul indignat raspunde:

– Ce vrei babo, ti-e ciuda ca câstig…😦😦

Sunt bancuri si trebuie tratate ca atare