16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Dr Martens-Încălţăminte de renume cu un istoric impresionant

Must Read

Încălţămintea reprezintă elementul care pune amprenta finală unui outfit. Indiferent cât de sofisticate şi expresive ar fi piesele vestimentare şi cât de emblematice sunt într-un anumit context stilistic, rolul încălţămintei este foarte important atunci când vrei să îţi scoţi în evidenţă personalitatea şi unicitatea. Dr Martens este brand-ul german care a luat naştere din dorinţa iniţiatorului de a oferi pieţei de specialitate încălţăminte solidă, practică, rezistentă, aderentă şi confortabilă. Odată cu trecerea timpului, noile tehnologii de lucru au adus companiei un plus de renume, noile modele fiind atât calitative, cât şi practice şi moderne.

Alege încălţămintea care îţi oferă confort!

Atunci când vrei să te asiguri că vei purta o încălţăminte de calitate, confortabilă şi în tendinţe, Dr Martens se poate constitui în cea mai bună alternativă. Paleta de modele acoperă toate gusturile şi se încadrează oricărui stil vestimentar, astfel că îţi vei putea completa outfit-ul cu încălţăminte de cea mai bună calitate, indiferent dacă mergi la serviciu, ieşi în oraş, practici sport sau pleci într-o drumeţie montană. Pe lângă design şi caracteristici, foarte important în alegerea încălţămintei devine şi factorul confort, fiind foarte important ca tu să te simţi bine în pantofii aleşi, atât din punct de vedere al poziţiei piciorului, cât şi al echilibrului termic şi de umiditate.

Fie că preferi încălţăminte formală, în tonuri neutre, fie că alegi să porţi o pereche de bocanci imprimaţi şi concepuţi cu platformă, calitatea superioară a materialelor folosite, precum şi caracteristicile tălpii şi ale sistemelor simple de închidere, fac din încălţămintea Dr Martens cea mai inspirată alegere, astfel că tu te te vei simţi bine, dar vei avea şi un outfit modern şi de calitate. Tehnologiile inovative folosite în producerea încălţămintei, o vor transforma în alegerea cea mai bună pe care o vei putea face pentru tine şi pentru confortul tău.

Cum incluzi încălţămintea în ţinutele de damă

Dr Martens vine cu o paletă amplă de modele de încălţăminte, atât pentru doamne, cât şi pentru domni, design-ul modern şi caracteristicile acestora recomandându-i oricărui context. Pentru moda feminină, compania alocă un spaţiu generos, tu putând să descoperi cu uşurinţă variantele de încălţăminte preferate şi potrivite. Pentru un look formal, îţi poţi îndrepta atenţia către atât de confortabilii mocasini pe care îi poţi purta atât cu pantalonii din stofă, cât şi alături de o fustă midi dreaptă şi de un paltonaş trei-sferturi. Tot outfit-urilor formale li se vor potrivi şi ghetele tip Chelsea, uşor de încălţat şi foarte confortabile.

Ţinutelor clasice li se vo potrivi ghetele în tonuri neutre, purtate în contrast cu alte elemente precum geanta şi portofelul. Pentru zilele reci în care vrei să adopţi un stil casual, o pereche de bocanci din piele va crea un cadru echilibrat alături de o pereche de pantaloni din piele, o bluză cu mânecă lungă şi o jachetă groasă. Cromatica te poate ajuta să ieşi din anonimat, astfel că o pereche de bocanci în culori energice, va da look-ului tău urban-casual o notă tinerească şi plină de vitalitate, purtată cu piese vestimentare cât mai îndrăzneţe. Nu uita de atât de modernii bocanci cu platformă, ideali într-o abordare effortless, purtaţi cu o fustă lungă şi largă, şi un cojocel din piele.  Încălţămintea cu imprimeuri poate fi o altă alternativă de personalizare a ţinutei, o pereche de pantofi cu tonalităţi cromatice multiple echilibrând perfect un look foarmat din piese neutre.