3.2 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Delia, apariție de senzație în Piața Obor. Vedeta și-a umplut sacoșa de rafie cu murături: „Am treburi”

Must Read

Delia și-a obișnuit fanii cu ținutele ei extravagante și cu postările din vacanțele de lux. Recent, cântăreața le-a oferit fanilor o adevărată surpriză.

Delia și-a cucerit fanii cu talentul său muzical, dar și cu aparițiile extravagante. Recent, vedeta a mai bifat încă una, doar că de această dată spațiul de desfășurare a fost una dintre cele mai cunoscute piețe din Capitală, Piața Obor.

Comercianții din Piața Obor au avut parte de o surpriză când printre tarabele din piață și-a făcut apariția Delia. Se pare că acesteia i s-a făcut poftă de murături, așa că a mers la cumpărături. După ce a cumpărat ce-i trebuia, Delia a luat la pas piața și s-a plimbat printre tarabe. Îmbrăcată lejer, cu haine de stradă și cu un fes negru pe cap, vedeta a făcut furori în piață. Piesa de rezistență a ținutei a fost o sacoșă de rafie.

Vedeta a imortalizat escapada și a postat imaginile pe rețelele sociale. Internauții s-au arătat surprinși să o vadă pe Delia în această ipostază.

După aventura de la piață, artista a pornit spre casă. Aceasta nu a plecat cu mașina, cel mai probabil pentru a evita traficul infernal, ci cu metroul. Apariția ei a surprins și de această dată, iar oamenilor din metrou nu le-a venit să creadă când au văzut-o.

Călătoria Deliei a generat un motiv de dispută în mediul online. Internauții s-au împărțit în două tabere și au dat drumul la război. Foarte mulți au apreciat vizita vedetei la Obor.

„Cea mai cool muiere. O doare fix în pix de ce zice lumea”, „Haterii vor spune că ți-a luat metrou privat. Te ador”, „OMG, ador geanta de rafie! Așa o să merg în Obor de acum”, „Ești un om normal. M-ai impresionat, credeam că ai oameni plătiți ca să facă toate cumpărăturile”, au spus unii dintre interanuți.

Imediat au apărut și cârcotașii, care nu au ezitat să o crititce pe artistă.

„Te-ai săturat de zdrențe și de croitorii care își bat joc de tineri cu hainele lor de plastic? Te-ai întors la Obor, acolo bumbac, in, lână ieftine și după ce le îmbraci arăți a om normal, nu a paiață” / „Vai, a mers vedeta la piață, cred că e prima dată în viața ta când calci pe acolo”, au spus alți internauți după Delia s-a dus la Piața Obor cu sacoșa de rafie.