2.9 C
Iași
miercuri, februarie 21, 2024

Irina Loghin, fără inhibiții la 84 de ani! Marea artistă s-a afișat în costum de baie, alături de fiu, în Dubai

Must Read

Irina Loghin se relaxează într-o binemeritată vacanță în Dubai alături de fiul ei. Artista de muzică populară, care anul acesta a împlinit 84 de ani, s-a lăsat fotografiată în costum de baie și demonstrează, încă o dată, că vârsta nu e decât un număr.

Irina Loghin reușește să se mențină într-o formă de invidiat. La vârsta de 84 de ani, artista are un stil de viață sănătos și, uneori, marea doamnă muzicii populare românești apelează la diferite proceduri de înfrumusețare pentru a se menține într-o formă de zile mari.

Supranumită doamna cântecului popular românesc, Irina Loghin se bucură de o binemeritată vacanță alături de fiul ei, într-o destinație cu multe grade în termometre, departe de România, mai exact Dubai. Îmbrăcată în costum de baie colorat și cu zâmbetul pe buze, Irina Loghin s-a lăsat fotografiată alături de fiul său și a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare, fără să se gândească la faptul că unii internauți ar putea să o județe pentru această apariție, având în vedere că are și o vârstă onorabilă.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, spunea, cu ceva vreme în urmă Irina Loghin, în cadrul unei emisiuni TV.

Acum ceva timp, filmulețul în care Irina Loghin le învăța pe doamne și domnișoare cum să scape de gușă devenise viral pe rețelele de socializare. Ulterior, artista a dezvăluit și secretul unui somn odihnitor.

„Fac o pernă din pânză de bumbac, pun floare de lavandă înăuntru şi o aşez aproape de perna pe care dorm noaptea. Îmi dă un somn liniştitor, e nemaipomenit! Şi cu cele de tei la fel, mai ales că acum e vremea lor. Sunt zile frumoase! Când eram la ţară aveam pădure de tei aproape de casă, urcam dealurile, era un miros extraordinar!”, a explicat îndrăgita artistă.