19.2 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

A murit mama Laurei Cosoi. „Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră’

Must Read

Laura Cosoi și familia sa este în doliu, căci mama actriței, Ligia Cosoi, s-a stins din viață. Femeia a fost diagnosticată în 2008 cu cancer de col uterin, iar în 2021 a învins boala. Din păcate, mama actriței a părăsit această lume, lăsând în urmă două fiice superbe, pe Laura Cosoi și pe sora ei, Alina. Actrița a făcut anunțul despre moartea celei care i-a dat viață pe social-media, unde a împărtășit câteva imagini cu Ligia Cosoi.

„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră‘, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Facebook, conform VIVA.

Mama Laurei Cosoi se lupta de mai mulți ani cu o boală cruntă, cancerul. Femeia fusese diagnosticată în 2008 cu cancer de col uterin, dar în anul 2021, Ligia Cosoi a învins boala. La acel moment, în cadrul unui proiect organizat de o asociație, mama Laurei Cosoi a vorbit despre boala cu care s-a confruntat timp de foarte mulți ani de zile, dar și despre cum a aflat ce problemă de sănătate are.

„Nu fusesem de 4-5 ani la un control, e drept, nu mă durea nimic. Am ajuns întâmplător la spital şi, aparent, eram într-un stadiu în care abia mai puteam fi operată dacă nu mă grăbeam. Mă simţeam vinovată că nu am făcut controale la timp şi acum copiii îşi ascundeau lacrimile, se îndepărtau din când în când de mine şi nu înţelegeam de ce mă luau şi mă plimbau, să-mi mai iau gândul.

Este o luptă pe care trebuie să ți-o asumi și să faci tot ce e posibil din partea ta. Sigur că există și imprevizibilul. Există un plan acolo sus, cu noi și foarte mult nu poți influența dar trebuie să te iubești, să ai priorități, să înțelegi că e un moment critic și că l-au mai depășit și alții‘, a spus Ligia Cosoi atunci, potrivit Spynews.ro.

Laura Cosoi a avut mereu o relație apropiată cu mama ei

Relația profundă pe care Laura Cosoi o avea cu mama ei, Ligia, era una de susținere și încurajare constantă, potrivit Click!

Recent, artista a dezvăluit că a avut întotdeauna o legătură strânsă cu mama sa. Chiar dacă s-au confruntat cu unele schimbări atunci când vedeta s-a retras din dansul sportiv, relația lor a fost mereu specială.

Mama ei era foarte mulțumită de viața pe care Laura a ales-o.

„Eu întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat”, spunea actrița, conform Adevarul.