22.4 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Ramona Olaru și-a prins iubitul în pat cu amanta. „Când vezi cu ochii tăi. Tu îi vezi dezbrăcați pe amândoi în fața ta. Am rămas mută. N-am știut cum să reacționez”

Must Read

Ramona Olaru a dezvăluit un moment pe care nu-l va uita. Și-a prins unul dintre foștii parteneri cu amanta în fapt. Cei doi erau într-o ipostază intimă în momentul când vedeta i-a surprins. Imaginea i-a rămas întipărită în minte și își amintește că acea perioadă din viața ei chiar a fost una dură, dar o tratează ca pe o lecție foarte importantă.

„Cred că m-a ajutat. Când am aflat exact. Noi femeile mai suntem nebune și mai zicem: „Mamă, mă-nșală, că vorbește, că face”. Asta e altceva cu presupunerea. Dar când vezi cu ochii tăi… Tu îi vezi dezbrăcați pe amândoi în fața ta. Nu vorbesc despre subiectele acestea pentru că s-au dus, dar ca idee, imaginea.

Imaginea a existat, la un moment dat, în viața mea. Cred că m-a ajutat extrem de mult să văd imaginea asta. Pe secundă, am rămas mută, îți dai seama. N-am știut cum să reacționez.

OK, asta este, și am plecat. Și am stat și m-am gândit ce am de făcut într-o astfel de situație. Să mă întorc, să ne împăcăm, să facem, să dregem. De ce să mă împac? De ce aș împărți un om cu cineva? De ce?

Dacă vrei să stai cu mine, ok! Dacă nu mai vrei să stai cu mine că nu îți mai place, că nu mă mai iubești, că nu mă mai…zi-mi frumos, băi, uite așa, eu mă duc cu Vasilica. A fost dur! A fost o telenovelă!, a spus Ramona Olaru, potrivit RTV.

Vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați cunoscuți, precum Cătălin Cazacu și Cuza de la Noaptea Târziu, însă nu a rămas în relații foarte strânse cu niciunul după separare. Desigur, după fiecare despărțire și dezamăgire, pretențiile au crescut.

„Ce nu mai accept de la un bărbat? Mamă, multe lucruri, multe lucruri! În primul rând, trebuie să fiu respectată din primul moment în care eu mă întâlnesc sau vorbesc cu un bărbat. Dacă am simțit o mică urmă de ceva nepotrivit sau de lipsă de respect, nici măcar nu mai există o a doua discuție. La orice chestie minoră, am tăiat.

Practic, nici nu mai exiști pentru mine, nu mai exiști! (…) Dacă mi-ai făcut-o negativ sau nepotrivit, s-a închis de tot. Pentru mine nu mai exiști, adică nu că… Nu mă întorc să îți fac rău sau să îți arăt eu ție, niciodată!, deloc! Nu mai exiști!”, a mai dezvăluit Ramona Olaru, în podcastul lui Jorge, conform Can Can.

Ramona Olaru vrea să se facă actriță

Ramona Olaru ar vrea ca în viitoe să apară într-un film, mai ales că ea și Bromania au colaborat în trecut în cadrul unor filmulețe amuzante. Tocmai de aceea, încă așteaptă ca actorul să îi propună o nouă colaborare, mai ales că acum se află pe val și a bifat reușită după reușită în cariera cinematografică.

„Nu știu, îmi doresc și eu foarte mult! (n.r. să joace într-un film) Băieții aceștia nu vor să mă ia! Ar trebui să mai insist la Bromania să mă ia și pe mine în următorul film. Noi tot lucrăm de atâția ani împreună! La începuturile noastre mai făceam filmulețe amuzante cu el pe Internet.

Acum cred că ar trebui să mă ia și pe mine dacă a crescut atât de mult!”, a mărturisit Ramona Olaru pentru Ego.ro.

Chiar dacă nu a primit până acum nicio propunere din partea producătorilor de film din țara noastră, Ramona Olaru știe foarte bine ce rol ar putea să joace. Mai precis, ar vrea să fie iubita unui bărbat cu foarte mulți, alături de care ar avea trei copii. De asemenea, chiar dacă ea arăta impecabil din toate punctele de vedere, partenerul său de viață din film ar trebui să o înșele din când în când. Se pare că acesta este scenariul pe care asistenta TV ar putea să-l joace cu brio.

„Vreau să fiu iubita unui tip foarte bogat. El este foarte bogat și eu sunt iubita lui, care i-a făcut și 3 copii, dar el mă mai înșală din când în când. Asta o are în sânge și nu se poate abține, nu de altceva, căci eu sunt țiplă din cap până în picioare, cuminte, frumoasă, tot!”, a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.