2.7 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Itic si Strul îsi povestesc visele: Se facea ca mi-a venit pofta de bors – zice Itic. Am pus carnea la fiert si fuga

Must Read

Itic si Strul îsi povestesc visele:

– Se facea ca mi-a venit pofta de bors – zice Itic. Am pus carnea la fiert si fuga în piata dupa marar, dar de unde? În piata nici un fir de marar.

Atunci am luat avionul si am plecat în Canada dupa marar.

– Fleacuri, zice Strul. Sa vezi ce vis am avut eu! Se facea ca dormeam si aud un ciocanit în usa. Deschid si cine crezi ca-mi cade de gât? Claudia

Cardinale ! Claudita, auzi? A fost o nebunie. La despartire, mi-a declarat cu mâna pe inima ca este cea mai fericita femeie din lume.

Dar abia a plecat si aud alt ciocanit în usa. Când  deschid, sa cad jos nu alta. Cine crezi  ca era? Vechea mea pasiune, Sofia Loren! Sofica, auzi?

Desi eram epuizat, dragostea mi-a turnat noi puteri în vine si m-am purtat ca un performer, am iubit-o cu patima dureroasa pe Sofica. Dupa ce a plecat,

am încuiat usa si se facea ca m-am culcat din nou cu gândul sa nu mai dau drumul la nimeni. Dar bataile în usa s-au întetit din nou.

Mi-am zis hotarât ca nu mai primesc pe nimeni si asa am facut. Cine crezi ca era nenorocoasa? Brigitte Bardot! Dar spusesem nu si “nu” a fost!

A insistat ea cu vorbe frumoase, dar eu am fost incoruptibil si am dat-o afara.

– Dobitocule, se supara Itic, de ce n-ai adus-o la mine ?

– Pai, de unde sa te iau, dragul meu, nu erai plecat în Canada dupa marar?😦😦😦

Este un banc tratati-l ca atare!

Bonus

Regele vroia să-şi mărite fata cu un bărbat isteţ. În urma concursurilor s-au calificat în finală un ungur, un moldovean şi un rus şi le-a spus:

Cine va sta o oră în butoiul acela plin cu ţânţari va primi jumătate din împărăţie şi pe fiica mea de soţie.

A intrat rusul în butoi şi după zece minute nu a mai suportat înţepăturile ţânţarilor şi a ieşit.

Ungurul a ieşit şi el după o jumătate de oră. Moldoveanul însă a rezistat toată ziua. Când a ieşit, nu avea nici-o ciupitură pe corp. Mirat, împăratul, l-a întrebat:

Cum ai reuşit să stai atât şi să nu ai nici-o ciupitură?– Am omorât un ţânţar şi toţi ceilalţi s-au dus la înmormântare.😕