16.4 C
Iași
joi, mai 2, 2024

5 filme de Crăciun pe care trebuie să le vezi pe Netflix

Must Read

După îndelungi așteptări, Crăciunul a sosit plin de magie, lumină, bucurie și mâncare bună. Însă, dincolo de tradiții, superstiții și mese îmbelșugate alături de cei dragi, ce poate fi mai relaxant decât să vezi un film de Crăciun chiar de Crăciun?

Iar dacă alături ai bradul împodobit, o cană de ciocolată caldă și o pătură pufoasă. atunci totul devine perfect!

5 filme de Crăciun pe care trebuie să le vezi pe Netflix

Iată 5 filme de Crăciun pe care trebuie să le vezi pe Netflix pentru o zi și o seară extrem de relaxantă!

The Holiday – Vacanța. De departe, unul dintre cele mai romantice filme de Crăciun, Vacanța te face să visezi, să te bucuri, să plângi alături de personajele principale. Două femei, Amanda, interpretată de Cameron Diaz și Iris, jucată superb de Kate Winslet, plictisite de viața lor, decid să facă schimb de case pentru Sărbători. Cum una locuiește în Statele Unite, iar cealaltă în Anglia, schimbarea e suficientă că să le dea viețile peste cap. Ba mai mult, Amanda și Iris întâlnesc fiecare un bărbat, în această poveste plină de romantism și optimism. Rolurile celor doi pretendenți sunt interpretate de Jude Law și Jack Black.

A Boy Called Christmas – Un băiat numit Crăciun. O poveste senzațională, tristă, magică, ce poate fi vizionată de întreaga familie.

Micul Nikolas îți împlinește destinul într-un tărâm magic al spiridușilor când pornește în căutarea tatălui său pentru a aduce acasă darul speranței. Este o adaptare a romanului cu același nume, creat  de Matt Haig.

Falling for Christmas – Crăciunul cade la fix. Falling for Christmas este o comedie romantică în care Sierra Belmont, o moștenitoare bogată, interpretată de Lindsay Lohan, suferă un accident la ski și își pierde complet memoria.Protagonista ajunge să fie îngrijită de proprietarul unei cabane pe nume Jake Russell, interpretat de Chord Overstreet în zilele premergătoare Crăciunului. Un film la care vei râde, te vei bucura și vei sta cu sufletul la gură.

Filme de Crăciun pe care să le vezi în familie

The Christmas Chronicles – Cronicile Crăciunului 1.După ce avariază din greșeală sania Moșului, doi frați Kate și Teddy Pierce,  muncesc toată noaptea pentru a salva Crăciunul, alături de Moș Crăciun. În rolul Moșului, celebrul Kurt Russel. Un film de vizionat în familie, la care vei râde cu siguranță.

The Christmas Chronicles 2 – Cronicile Crăciunului 2. La doi ani după ce a salvat Crăciunul, Kate Pierce, acum de 13 ani, este nemulțumită de faptul că trebuie să petreacă Crăciunul în Cancun, Mexic, cu mama ei, fratele ei, Teddy, dar și cu noul iubit al mamei sale, Bob și fiul său, Jack.

Kate vrea să se întoarcă acasă și decide să zboare singură spre Boston. Jack o urmărește, iar cei doi sunt transportați pe neașteptate, printr-o gaură de vierme, la Polul Nord, din cauza unui elf supărat, numit Belsnickel, decis să distrugă Crăciunul.