9.3 C
Iași
joi, mai 2, 2024

Lânga un sat din Ardeal aterizeaza o farfurie zburatoare.

Must Read

Lânga un sat din Ardeal aterizeaza o farfurie zburatoare.

Autoritatile iau imediat masura de a anunta satenii despre acest eveniment si despre comportarea pe care trebuie sa o aiba daca întâlnesc cumva un extraterestru.

“Dragi sateni, pe izlazul de lânga satul nostru a aterizat o farfurie zburatoare. Daca din întâmplare întâlniti un extraterestru va sfatuim sa va pastrati calmul, sa nu încercati sa iî agresati în vre-un fel.

– Ba din contra – fiti prietenosi si încercati prin gesturi si putine cuvinte sa comunicati. Ca sa îi puteti recunoaste va informam ca extraterestrii sunt : MICI, VERZI, AU OCHII BULBUCATI SI MÂINILE PÂNA LA PAMÂNT”

Spre seara, Gheorghe era la coasa. Si cum cosea el vede un “omulet” mic, verde, cu ochii bulbucati si mâinile pâna la pamint. Se apropie încet sa nu-l sperie si îi spune:

– Eu… Gheorghe… cosas… cosesc.

La care omuletul îi raspunde:

– Eu… Ion… padurar… ma cac…😯😯😯

Este un banc tratati-l ca atare!

Bonus

Cica intra un politist într-o cofetarie ca sa-si cumpere ceva dulce pentru acasa. Se duce la vânzator si zice:- Nu va suparati, bomboane este ?Vânzatorul se uita la el asa mai ciudat si îi zice:-

Domnule, bomboane SUNT !A doua zi iar se duce politistul sa-si ia ceva dulce de la aceeasi cofetarie:-

Nu va suparati, caramele este ?Vânzatorul ofticat îi zice:- Domnule, caramele SUNT !!Se duce politistul acasa si cade pe gânduri:

Bai cred ca vânzatorul ala vrea sa ma faca atent sa vorbesc civilizat cu … gata, asta e”A treia zi se duce politistul fericit la aceeasi cofetarie, cu fruntea sus si îi spune vânzatorului:-

Fiti amabil, rahat sunt?La care vanzatorul:- ESTI ca d-aia te-ai facut politist !!!😟