3.2 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Un cuplu decide sa plece de Craciun in Caraibe. Sotia decide sa vina mai tarziu din cauza serviciului. Cand sotul a ajuns la hotel

Must Read

Un cuplu decide sa plece de Craciun in Caraibe. Sotia decide sa vina mai tarziu din cauza serviciului. Cand sotul a ajuns la hotel, a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa.

Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina.

In mesaj scria: „Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi.

Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de liniistita ca a mea.

Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala!😦😦😦

Este un banc tratati-l ca atare!

Bonus

Vine Mos Craciun la copiii din Somalia …– Eh, copii mosului , ati fost cuminti ?-Daaaaa, Mos Craciun.- Si, copii mosului, i-ati ascultat pe parinti ?- Daaaa, Mos Craciun.- Da de mancat ati mancat ?- Pai stiti, la noi in Somalia… e cam greu, e foamete…- Cine nu mananca nu primeste cadouri !😦

Intr-o iarna se duce Ion la Maria si-i zice:

– Marie, vezi tu piciorul asta stang al tau?

– Il vad ma Ione.

– No sa sti ca-i Craciunul.

– Bine ma Ione.

– Marie, vezi tu piciorul asta drept al tau?

– Il vad ma Ioane.

– Sa sti ca-i Revelionul.

– Da ma Ione, si?

– Marie, pregateste-te ca-ti fac o vizita intre sarbatori!😦