15.3 C
Iași
duminică, aprilie 28, 2024

Ce tarif are Theo Rose de când a născut. Artista își face timp cu greu să ajungă la concerte

Must Read

Ce tarif are Theo Rose de când a născut? În momentul în care devine mamă, viața unei femei se schimbă radical, iar timpul liber de altă dată devine o amintire. 

Iar când ești artist și ai concerte în toate colțurile țării, să fii mămică pare chiar mai dificil. Theo Rose a devenit mămică anul acesta, în luna iunie, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. Mai mult, după ce l-a adus pe lume pe Sasha Ioan, fiul ei și al lui Anghel Damian, Theo Rose și-a reluat rapid activitatea, având de onorat numeroase angajamente.

Însă, timpul ei a devenit extrem de prețios, iar tânăra artistă și-a schimbat onorariul. Theo joacă și într-un serial TV, astfel că, atunci cândare de susținut spectacole, își dorește să merite efortul. Așadar, suma cerută de artistă pentru 60 de minute de concert live este de 6.500 de auro, dar poate poate ajunge și la 10.000 de euro dacă se dorește un show mai complex, potrivit cancan.ro.

Theo Rose are bonă pentru cel mic

Theo Rose a mărturisit că a angajat o bonă pentru fiul ei, având în vedere programul extrem de aglomerat pe care îl au ea și Anghel.

”Avem o bonă pe care am angajat-o în timpul săptămânii, după un program fix de la 8, până la o oră după amiază. După care, în weekend-uri, atunci când avem de cântat, vine mama și doarme nopțile cu el și pot și eu să mă odihnesc câteodată”, a declart Theo Rose cu ceva timp în urmă.

În cadrul podcastului lui Horia Brenciu, Theo Rose a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa personală, povestind cum l-a cunoscut pe Anghel Damian la castingul pentru serialul ”Clanul”, unde a și primit un rol.

”La casting. El hotăra dacă iau castingul sau nu. Era în comisia castingului. Ești regizor, ești șmecher. M-a sunat Marcel (manager la PRO TV). Eu cu Marcel avem o relație foarte funny pentru că, pe măsură ce s-au întâmplat lucruri în televiziune, și el și eu descopeream că se mai poate întâmpla încă o chestie, el mă întreba și eu ziceam «da» la tot. Întâmplarea face că fix cu o zi înainte refuzasem un rol într-un film.

M-am sfătuit și eu cu ai mei, cu managerii, am stabilit că poate nu e pentru mine rolul ăla. Dar, în sufletul meu, eu am regretat. Că era șansa mea să joc în ceva. Îmi doream tare. Eram la Alessandra acasă, vorbisem despre asta. Și îmi sună telefonul. Când mă uit, Marcel. Și îmi zice așa: «Fii atentă: anul ăsta ai fost la Vorbește lumea și ai prezentat, ai fost la Masked Singer, ai prezentat și Super Star și acum te fac actriță»”, a povestit Theo Rose, potrivit unica.ro.