7.3 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru noaptea de Revelion

Must Read

Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru noaptea de Revelion? Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară și de petrecere din România, fiind extrem de solicitată pentru a susține concerte. 

La numai 31 de ani, Vlăduța Lupău se bucură de succes uriaș pe plan profesional, fiind invitată să cânte la o mulțime de evenimente, așadar timpul său devine prețios. Și pentru că are numeroși fani, care vin în număr mare la reprezentațiile sale, ofertele curg, astfel că artista își permite să perceapă un tarif mare pentru numai o oră de cântat.

Și cum Revelionul este cea mai importantă noapte din an, pentru prestația dintre ani, Vlăduța Lupău va încasa sume frumoase. Anul acesta, Vlăduța Lupău va petrece noaptea din ani tot pe scenă, iar pentru că, pentru o singură oră de cântat, artista va pleca acasă cu 10.000 de euro, notează Știri de Cluj.

Vlăduţa Lupău și-a început cariera muzicală la numai 4 ani

Vlăduţa Lupău este născută pe 8 martie 1991. E o cântăreață de muzică populară românească. De asemenea, e și realizatoare de emisiuni de muzică populară. Primul său cântec l-a interpretat la emisiunea Marioarei Murărescu, Tezaur folcloric, în anul 1995. O făcea la vârsta de 4 ani. Este căsătorită cu fostul portar de fotbal Adrian Vasile Rus.

Vlăduța Lupău și-a început cariera muzicală la vârsta de 4 ani, urmând cursuri la Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei la cercul de Folclor. A urmat Școala Gimnazială nr. 1 din orașul natal, după care Liceul Economic din cadrul Colegiului Național “Simion Bărnuțiu”.

După absolvirea liceului, Vlăduța Lupău a urmat 6 ani de facultate la Universitatea De Științe Agricole Și Medicină Veterinară Cluj-Napoca în cadrul Facultății De Medicină Veterinară, iar după absolvirea licenței a urmat studiile Doctorale tot în domeniul Medicinei Veterinare.

Citește și: Ce tarif are Theo Rose de când a născut. Artista își face timp cu greu să ajungă la concerte