17.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Tu stii de ce i se spune Little Black Dress? Ce spun specialistii de la JojoFashion

Must Read

Daca esti o fana a modei, probabil ca ai auzit de Little Black Dress, sau rochia neagra simpla, care este considerata o piesa esentiala in garderoba oricarei femei. Dar de unde vine acest nume si de ce este atat de popular?

Istoria Little Black Dress incepe in anul 1926, cand Coco Chanel a creat o rochie neagra simpla, fara ornamente, care se potrivea oricarui tip de silueta si care putea fi accesorizata dupa preferinta. Rochia a fost prezentata in revista Vogue, care a numit-o „uniforma pentru toate femeile cu gust”. De atunci, rochia neagra simpla a devenit un simbol al elegantei, al versatilitatii si al stilului.

Specialistii de la JojoFashion, magazinul online de haine pentru femei, spun ca Little Black Dress este o piesa care nu se demodeaza niciodata si care poate fi purtata la orice ocazie. Fie ca mergi la o petrecere, la o intalnire romantica, la birou sau la o plimbare in parc, o rochie neagra simpla te va face sa arati impecabil si sa te simti increzatoare.

Cum sa porti Little Black Dress? Iata cateva sfaturi de la JojoFashion:

– Alege o rochie neagra simpla care ti se potriveste bine si care iti evidentiaza atuurile. Nu trebuie sa fie nici prea scurta, nici prea lunga, nici prea larga, nici prea stramta. Ideal este sa fie pana la genunchi sau putin mai sus si sa urmareasca linia corpului tau.
– Accesorizeaza rochia neagra simpla dupa stilul tau personal si dupa evenimentul la care participi. Poti opta pentru bijuterii simple si elegante, cum ar fi un colier cu perle sau un lantisor subtire cu pandantiv, sau pentru bijuterii mai indraznete si colorate, cum ar fi cercei mari sau bratari din piele. De asemenea, poti adauga o esarfa, o curea, o palarie sau o geanta pentru a da un plus de personalitate tinutei tale.
– Asorteaza rochia neagra simpla cu pantofi potriviti. Pentru un look clasic si sofisticat, poti alege niste pantofi cu toc inalt si varf ascutit, in culori neutre sau metalice. Pentru un look mai casual si confortabil, poti alege niste pantofi sport, niste balerini sau niste botine cu toc mic, in culori vii sau imprimeuri.
– Nu uita de machiaj si coafura. Pentru a completa tinuta ta cu Little Black Dress, poti opta pentru un machiaj simplu si natural, care sa iti puna in valoare trasaturile frumoase, sau pentru un machiaj mai dramatic si seducator, care sa iti accentueze ochii sau buzele. In ceea ce priveste coafura, poti lasa parul liber si ondulat, poti face o coada de cal sau un coc lejer sau poti incerca o impletitura sau o bentita.

Acum ca stii de ce i se spune Little Black Dress si cum sa o porti ca o adevarata fashionista, nu mai sta pe ganduri si comanda-ti una de pe JojoFashion.ro! Aici vei gasi o gama variata de rochii negre simple, pentru toate gusturile si buzunarele. Profita acum de ofertele speciale si bucura-te de livrare rapida si gratuita!