19.3 C
Iași
vineri, mai 17, 2024

Secretul pe care Gabriela Cristea îl vrea uitat! Tavi Clonda nu trebuie să afle

Must Read

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite și cunoscute vedete de la noi din țară.

Celebra prezentatoare TV are acum o familie fericită, este cunoscută și are tot ce își poate dori: un soț minunat și două fetițe sănătoase și frumoase. Puține lucruri se cunosc despre trecutul ei, dar se pare că a avut o relație cu artistul Tavi Colen.

Gabriela Cristea, relație cu Tavi Colen în tinerețe

Gabriela Cristea trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Are doi copii frumoși, un soț minunat, cu care se înțelege bine și alături de care a avut parte de o nuntă de vis. Totuși, trecutul ei a fost unul zbuciumat, pentru că a avut mai multe relații.

A mai fost căsătorită o dată cu Marcel Toader, relație de care toată lumea a știut, dar se pare că a mai avut și iubiri secrete. În jurul anilor 2000, aceasta s-a iubit cu celebrul artist Tavi Colen.

Pentru că pe atunci nu prea existau publicații online în România, există o singură sursă sigură care sugerează că relația lor a fost una reală.

Antena 3 scria în 2015 că Gabriela ar fi avut o relație cu Tavi Colen care, însă, s-ar fi sfârșit mult prea repede. Cei doi ar fi fost surprinși în 2004 în timp ce se plimbau luați de braț, dar nu se știe unde sunt acum acele fotografii.

”De-a lungul timpului (Gabriela Cristea, n.r.) şi-a schimbat de mai multe ori locul de muncă, dar şi starea civilă. Ea a intrat în atenţia presei în 2000, când a pozat în cele mai sexy ipostaze, în revista destinată bărbaţilor. Fotografiile fiind “dintre cele mai curajoase şi dezinhibate”.

În 1999, existau bârfe că Gabriela s-ar fi consolat cu Tavi Colen, asta după ce a fost surprinsă plimbându-se braţ la braţ cu artistul prin Centrul Capitalei.

Dar se pare că idila a fost mai scurtă decât o ploaie de vară. În 2004, vedeta petrecea clipe de neuitat cu Dimitris Pelopones”, scria antena3.ro în 2016.

Cu ce vedetă s-a mai iubit Tavi Clonda
Nici Tavi Clonda nu a stat singur în trecut și se pare că femeile frumoase nu îi sunt străine. Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai unite cupluri din România acum, dar fiecare dintre ei a mai avut și alte relații,

Despre trecutul lui Tavi nu se știu prea mult, dar s-a aflat că a trăit o poveste de dragoste alături de o tânără din Mizil pe nume Valentina Dincă. Aceasta era o blondă foarte frumoasă, alături de care a stat patru ani, până când a ajuns în emisiunea „Te vreau lângă mine” și a cunoscut-o pe Gabriela.