15.3 C
Iași
miercuri, mai 8, 2024

Câți Bani Au Primit Laura Giurcanu Și Sânziana Negru, Pentru Că Au Câștigat America Express 2023. Cât Le-A Dat Antena 1, De Fapt

Must Read

America Express – Drumul Soarelui, sezonul 6, și-a desemnat câștigătorii aventurii din America Latină. Acest sezon a fost filmat în Columbia, Ecuador și Argentina, iar echipele au plecat pe un drum plin de aventuri și provocări, totul pentru a câștiga marele premiu.

Câștigătoarele America Express 2023 sunt Sânziana Negru și Laura Giurcanu!

Pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro s-au luptat echipele formate din Alexia Eram și fratele ei, Aris, și Sânziana Negru și Laura Giurcanu, după ce echipa formată din Vlad Huidu și Giulia Anghelescu a părăsit competiția în episodul precedent.

După ce au trecut prin Columbia și Ecuador, echipele participante la America Express 2023 s-au oprit în Argentina, iar marea finală a avut loc la Buenos Aires.

Cât au câștigat Laura Giurcanu și Sânziana Negru în urma victoriei lor în „America Express” 2023? Prin câștigarea competiției, cele două vedete au obținut un premiu în valoare de 30.000 de euro, echivalentul a 15.000 de euro pentru fiecare.

Cu toate acestea, conform speculațiilor din presa mondenă, pare că suma ar putea fi mai mare, deoarece se presupune că au primit 2.000 de euro (fiecare) pentru fiecare etapă, iar competiția a avut 10 etape în total.

Astfel, suma totală ar putea fi de 20.000 de euro pentru fiecare. Adăugând cele două sume, rezultă o posibilă sumă de 35.000 de euro pentru fiecare dintre ele.