17.4 C
Iași
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Cățelușul Ruggles se joacă cu cel mai bun prieten al său din întreaga lume

Must Read

Faceți cunoștință cu Ruggles. Este cățelușul adorabil, salvat de pe străzi, din filmulețul de mai jos. Cel mai mult îi place să se joace și să se prostească împreună cu prietenii săi „umani”.

Dar acest cățel adorabil a avut deja un început de viață destul de dur, bietul „Shih-Tzu” s-a născut și a fost crescut într-un adăpost de câini. Condițiile de la acolo erau atât de îngrozitoare, încât poliția a trebuit chemată pentru ca micul Ruggles să fie în sfârșit eliberat din acel mediu înspăimântător.

Este păcat că Ruggles a trebuit să treacă prin așa ceva, dar, din fericire, a fost salvat de niște oameni cu o inimă mare. Animalele salvate pot fi unele dintre cele mai minunate animale de casă, pentru că vor trăi toată viața cu recunoștință și respect pentru cei care s-au îndurat de ele. Povestea lui vine să ne arate că ar trebui ca întotdeauna să avem milă de prietenii noștri necuvântători și îmblăniți.

Deși a durat ceva până ce micuțul și-a recăpătat sănătatea și încrederea în el, filmulețul de mai jos vă va arăta că este din nou fericit. Și-a făcut un prieten foarte bun, care l-a ajutat să treacă prin perioada de recuperare.

Povestea lui ne îndeamnă să spunem tuturor cât de crude sunt adăposturile pentru câini și să învață să îi iubim pe cei pe care îi avem acasă.

Dă mai departe acest clip drăgălaș!