11.7 C
Iași
duminică, aprilie 28, 2024

Cum arată Tuncay Ozturk, după șase ani de la despărțirea de Andreea Marin. Medicul, trist și posomorât pe străzile din Capitală

Must Read

La șase ani de la divorțul de Andreea Marin, Tuncay Ozturk arată cu totul diferit. Fostul soț al vedetei a trecut printr-o transformare radicală. Trist și abătut, medicul a fost surprins mergând pe stradă, trăgând dintr-o țigară.

Toată lumea știe că Andreea Marin și Tuncay Ozturk au avut o poveste frumoasă de iubire, care, însă, s-a terminat după patru ani.

Tuncay Ozturk a fost o lungă perioadă în lumina reflectoarelor și în mijlocul atenției, după ce s-a căsătorit cu Andreea Marin.

Cei doi au luat decizia de a divorța, iar el a dispărut de pe micile ecrane. În toată această perioadă, Tuncay Ozturk a trecut prin multe schimbări și a devenit un alt om din punct de vedere al înfățișării.

Fostul soț al Andreei Marin a renunțat la viața publică și s-a concentrat pe cea profesională, iar mulți nu știu cum arată în prezent cel care i-a fost partener de viață timp de patru ani.

Tuncay Ozturk se ocupă de clinica pe care o deține, iar acum arată total diferit față de cum arăta la brațul ”Zânei”.

Medicul arată destul de posomorât, iar acum, spre deosebire de anii trecuți, și-a lăsat și barba mai lungă.

Îmbrăcat cu pantaloni de culoare negru și cu un palton deasupra, tot negru, Tuncay Ozturk mergea la pas pe străzile din București, vizibil abătut.

Motivul pentru care s-au despărțit cei doi

Fostul soț al Andreei Marin s-a plimbat pe trotuar, timp în care s-a oprit de câteva ori pentru a răspunde la mesaje, semn că se afla în mijlocul unei discuții importante.

Probabil pentru a se calma, Tuncay Ozturk și-a aprins o țigară, iar la final a aruncat chiștocul pe jos, potrivit SpyNews.ro.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk s-au căsătorit în anul 2013, însă povestea lor de iubire a luat sfârșit patru ani mai târziu.

”Zâna” și Tuncay au decis să pună punct căsniciei din cauza mai multor motive, cum ar fi diferența de vârstă. Tuncay era mai mic decât Andreea cu 11 ani. Dar au fost și alte impedimente, de exemplu, religia bărbatului.