14.3 C
Iași
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Motivul pentru care Valentin Sanfira și Codruța Filip nu au copii: „Trebuie să vreau și eu, și ea. Nouă ne plac copiii, iubim copiii, dar când e să vină, vin”

Must Read

Motivul pentru care Valentin Sanfira și Codruța Filip nu au copii. Sunt tineri, frumoși, au o carieră înfloritoare și formează unul dintre cele mai iubite cupluri din muzica populară. Cei doi au declarat că își doresc să devină părinți, însă nu forțează nimic, ‘când o să vrea Dumnezeu’.

Motivul pentru care Valentin Sanfira și Codruța Filip nu au copii. Sunt tineri, frumoși, au o carieră înfloritoare și formează unul dintre cele mai iubite cupluri din muzica populară. Cei doi au declarat că își doresc să devină părinți, însă nu forțează nimic, ‘când o să vrea Dumnezeu’.

„Răspunsul este când vrea Dumnezeu și când e momentul„, a spus Codruța. „Trebuie să vreau și eu, și ea. Nouă ne plac copiii, iubim copiii, dar când e să vină, vin.

Din când în când, eu mai sunt tătic cu jumătate de normă pentru nepoatele mele. Și nu știu cum se întâmplă, că și prietenii noștri care au copii, când vin acasă la noi, ăștia mici trag la mine. Și eu îi mai pasez, că mă joc cu ei o jumătate de oră, o oră, maxim„, a completat și Valentin Sanfira, citat de Cancan.ro.

În noaptea dintre ani, amândoi o să muncească, fiecare în altă parte, însă, imediat după, se întâlnesc și vor pleca spre Moldova, acolo unde au evenimente: „Cântăm amândoi, fiecare în câte un colț al Bucureștiului și nu numai, ne întâlnim la 5 dimineața. Apoi plecăm spre Moldova, că avem și pe 1 ianuarie două evenimente„.

Codruța și Valentin Sanfira, despre cea mai mare provocare din anul 2023
În cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Codruța și Valentin Sanfira au vorbit despre cea mai mare provocare pe care cei doi au trăit-o în anul 2023, și anume accidentul artistului.

Totodată, cei doi susțin că au reușit să treacă peste această situație și totul cu ajutorul credinței.

„Clar că cea mai mare provocare pentru amândoi a fost momentul dificil pe care l-am trăit în august, accidentul lui Valentin. Mulțumim lui Dumnezeu că am trecut cu bine și că suntem bine.”, a declarat Codruța Sanfira, citată de spynews.ro.

Suma enormă plătită de Valentin Sanfira pentru operația din Italia
Valentin Sanfira a fost victima unui accident ce ar fi putut să se sfârșească tragic, în timp ce se afla într-o vacanță în Italia. Artistul a suferit o fractură gravă la femur, ajungând la spital în stare gravă. Medicii, însă, deși au văzut în ce stare se află acesta, au refuzat să îl opereze până ce contravaloarea intervenției nu a fost achitată.

Potrivit artistului, medicii italieni s-au arătat indiferenți la starea și durerile atroce pe care le acuza. Ba chiar au refuzat să îl opereze până ce nu a fost achitată contravaloarea intervenției. A fost transferat de la un spital la altul și i s-a spus chiar că va fi trimis în România pentru tratament dacă nu va plăti operația înainte. Timp de zeci de minute acesta a fost în fibrilații, iar din cauza durerilor foarte mari, chiar a suferit și un atac de panică manifestat prin imposibilitatea de a mai respira normal, scrie romaniatv.net.

Astfel, după un chin îndelungat, Valentin Sanfira a sunat la bancă pentru a solicita transferul sumei de 10.000 de euro în contul spitalului italian. Atât a fost nevoit să scoată artistul din buzunar pentru a-i fi salvat piciorul și abia atunci medicii au decis să îi administreze un calmant.