18.2 C
Iași
duminică, aprilie 28, 2024

Monica Tatoiu: „Bărbații mor înaintea femeilor pentru că nu mai sunt utili. Toate vapoarele sunt pline numai de babe, pe moși i-au înmormântat de mult”

Must Read

Monica Tatoiu are o viziune specială asupra vieții. Întrebată care este vârsta maximă la care au bărbat ar trebui să se așeze la casa lui, Monica Tatoiu a avut un răspuns neașteptat.

„Bărbații au termen 75-80 de ani. Mor înaintea femeilor. Femeile la 85, bărbații spre 80. Bărbații mor întotdeauna mai devreme pentru că nu mai sunt utili. E legea firii. Toate vapoarele sunt pline numai de babe, pe moși i-au înmormântat de mult.

Gândește-te câți ani poți să suporți să trăiești cu un om. 35-40 de ani (nr. să se însoare bărbații), dar fără să faci copil .”, a declarat femeia de afaceri, conform kftele.ro.

Atunci când vine vorba despre bărbații infideli, femeia de afaceri susține că aceștia nu se pot schimba. Tocmai de aceea, atunci când ți-a greșit o dată, trebuie să te aștepți că va continua să o facă.

„ Un bărbat care a avut o indiscreție, o are și pe a doua, și pe a treia, și pe a cincea și așa mai departe. Bărbații nu sunt monogami. Trebuie să știi asta. Când îl iei, îți dai seama. Nu faci copil cu el. ”, a spus femeia de afaceri.

Ce face Monica Tatoiu în fiecare an, de Revelion
Monica Tatoiu nu obișnuiește deloc să urmeze regula clasică care spune că șampanie este ciocnită la ora 12 noaptea. Celebra femeie de afaceri spune că obișnuiește să deschidă sticla încă de la ora 19:00, după care, alături de soțul său, pleacă la restaurant, pentru a lua cina. Cei doi nu stau acolo până la miezul nopții, ci doar câteva ore, după care se întorc acasă.

„La ora 7 deschid șampania, după care mă duc la un restaurant și mănânc, noi pe 2 ianuarie sărbătorim 40 de ani de căsătorie. După, mă duc acasă, mai beau o șampanie și gata. Să fiți unici.”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

De asemenea, dacă urmează să participi la o petrecere clasică, organizată la cineva acasă, de unde să nu lipsească preparatele tradiționale specifice sezonului, Monica Tatoiu spune că nu ar trebui în niciun caz să optezi pentru o ținută prea pompoasă. În schimb, trebuie să te îmbraci cu ceva lejer, spune aceasta, care le cataloghează dur pe femeile care fac prima greșeală.

„Dacă te duci cum era pe vremea lui Ceașcă, cu salată și ouă umplute, sare în cadă, în sufragerie, te duci și te îmbraci comod. Rochie cu trenă și toace când tu trebuie să joci Perinița la 6 dimineața. Țoape și mitocani. M-ai văzut vreodată mergând la din astea? Nu, pentru că toate sunt niște țoape. O tâmpenie.”, a spus Monica Tatoiu, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță, scrie spectacola.ro.

Monica Tatoiu nu-i dă bani fiului. Ce avere i-a asigurat, însă

Pe lângă faptul că evită să cheltuiască banii pe lucruri derizorii, femeia de afaceri mai spune și că nu-și sprijină fiul pe plan financiar. Cu toate acestea, i-a oferit anumite proprietăți pe care le au ea și soțul său, i-a depus în cont câteva zeci de mii de euro, și îi interzice, totodată, tânărului, să-și cumpere apartament la bloc.

”Nu are voie să-și cumpere apartament la bloc, doar casă pe pământ. Nu știu dacă e bine, pentru că trebuie să-și ia un împrumut, pentru că mama nu-i dă. Eu cu Victor am creat de la zero ce am creat.

Am plecat de la cuțit și furculiță, tata nu a vrut să-mi dea mie. Deci prima am vândut-o (nr. o proprietate din cele două), iar copilul are depuși 60.000 de euro în bancă și asta (n.r. a doua proprietate) bănuiesc că o să fie 120.000 de euro.

El nu vrea în București, el are nevoie să-și facă un atelier, nu e important numărul de camere.”, a detaliat Monica Tatoiu, fiind invitată în podcastul ”Tare de tot cu Viorel Grigoriu”, în urmă cu o lună, scrie Fanatik.