7 C
Iași
joi, februarie 29, 2024

Andreea Esca, Sărbători la socrii din Franța: “Crăciunul la bunicii de la țară. De la țara lor”

Must Read

Nu mai este o noutate pentru nimeni că Andreea Esca trebuie să își împartă sărbătorile între două case, cea a părinților ei, Dumitru și Lucia Esca, și cea a socrilor ei, Melkom și Anne Eram.

Crăciunul 2023 a găsit-o la Paris, alături de soțul ei, Alexandre Eram și cei doi copii ai lor, Alexia și Aris, de care s-au îndrăgostit, mai nou, toți fanii America Express. Frații Eram și-au revăzut, astfel, bunicii paterni, care locuiesc în Franța, la Paris, și au avut ocazia să le povestească toată aventura lor din America Latină.

„Crăciunul la bunicii de la țară. De la țara lor! Noel, Paris, 2023. Merci, Mel Eram și Antoine Drubigny”, a scris Andreea Esca, în dreptul pozelor publicate pe Instagram. Mel și Antoine sunt cumnații ei, care și ei au doi copii, adică verișorii primari ai Alexiei și ai lui Aris. Mel este sora lui Alexandre Eram și chiar seamănă foarte mult, mai ales în poza cu ei doi, din tinerețe, scrie Libertatea.

Socrii Andreei Esca au fost niște bunici fericiți, cu nepoții și copiii alături, iar zâmbetul a fost cel mai de preț accesoriu al lor. Totuși, nici ținutele nu au putut trece neobservate, căci părinții lui Alexandre Eram au oferit, mereu, o lecție de stil. Soacra Andreei Esca a purtat la cina festivă o rochie grena, iar socrul, un costum impecabil.

Andreea a pozat și aranjamentul mesei, muntele de cadouri, de sub brad, dar și momentul în care cumnata ei cu trup de manechin pregătește cina. „Chef-ul nostru de Crăciun este mai sexy decât al vostru”, a scrie știrista de la PRO TV pe poza cu sora soțului ei.

Nu a lipsit dansul, una dintre activitățile preferate ale Andreei. Ea a dansat cu fiul ei, chipeșul Aris, iar Alexia a dansat cu unchiul ei, Antoine. Melodiile pe care le-am recunoscut în filmulețul de mai jos sunt „Joe le taxi” (Vanessa Paradis) și „L’amour C’est Comme Une Cigarette” (Sylvie Vartan).

Părinții soțului Andreei Esca, Alexandre Eram, trăiesc la Paris, unde s-au mutat de la Chicago, în urma cu foarte mulți ani, scrie B1Tv.

Tot în formulă restrânsă au petrecut Crăciunul și Andreea Bănică, Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și Nadia Comăneci. Andreea Bănică s-a fotografiat la brad alături de soț și de cei doi copii, Sofia și Noah. La rândul ei, Nadia Comăneci s-a fotografiat la brad cu soțul ei, Bart Conner, și cu fiul lor, Dylan, scrie Unica.

Alice Cavaleru a împărtășit momentul în care fiicele ei au deschis cadourile de Crăciun. La fel ca Theo Rose, Andreea Bălan a realizat o ședință foto cu iubitul și cu fiicele ei, Ella și Clara, înainte de Crăciun, iar acum se află la munte. Cât despre Antonia, ea și Alex Velea au optat pentru un Crăciun la temperaturi ridicate, în Dubai.

Una dintre cele mai bune prietene ale Antoniei, Giulia, a petrecut Crăciunul urmărind emisiunea America Express. Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, au fost eliminați din show în semi-finală.