8.3 C
Iași
joi, mai 2, 2024

Dumitru Dragomir, 55 de ani de mariaj: „Soția mea a fost o sfântă, eu nu. Bărbatul trebuie să aducă, am avut o educație țărănească, iar femeia să aibă grijă de bărbat și de casă”

Must Read

Dumitru Dragomir este căsătorit de mai bine de 55 de ani cu Vica, soția despre care spune că este „o sfântă” și că o iubește ca pe Dumnezeu. Dumitru Dragomir a spus de nenumărate ori că n-ar fi reușit nimic în viață fără jumătatea sa și a jurat că niciodată nu și-a înșelat soția. Ce meserie are Vica, soția lui Dumitru Dragomir.

Vica Dragomir este o fire discretă, cu apariții rare în public, chiar și la brațul soțului său. Ea s-a ocupat de bunul mers al lucrurilor în căsnicia cu Dumitru Dragomir și în casa lor. Soțul său o consideră un exemplu pentru toate doamnele și domnișoarele, apreciindu-i devotamentul și implicarea în viața lor de cuplu.

Dumitru Dragomir spune că, deși au existat destule ocazii, nu i-a fost infidel Vicăi, chiar dacă asta îl face cel mai prost bărbat și că, dacă s-ar da timpul înapoi tot pe ea ar alege-o să îi devină soție. ‘Nevasta e sfântă!’, afirmă ‘Mitică de la Ligă’, declarând că pe-a sa o iubește la fel ca la început.

„Soția mea a fost o sfântă, eu nu. Bărbatul trebuie să aducă, am avut o educație țărănească, iar femeia să aibă grijă de bărbat și de casă. Doar de ea am fost mulțumită în cursul vieții mele.

O iubesc mai presus decât pe părinții mei, mai presus decât pe mine și pe Dumnezeu! Eu am fost țăran cu educație. Nevasta e sfântă! Dacă am supărat-o, îi cer scuze din când în când, chiar și la emisiuni. O iubesc ca în prima zi. Sunt cel mai prost bărbat, n-am înșelat-o pe nevastă niciodată!

Tentații am avut, dar am pus frână de fiecare dată. Câteodată, îmi pare rău, dar acum e prea târziu să mai încerc. Mama copiilor mei este o sfântă. Ea s-a ocupat de educația copiilor, fiind cadru didactic’, a spus „Oracolul din Bălcești’, citat de viva.ro.

Dumitru Dragomir, șocat de nota de plată primită la un restaurant de lux din Capitală

Dumitru Dragomir s-a arătat profund dezamăgit de nota de plată primită la un restaurant din București. Fostul președinte al LPF și-a scos soția la masă, însă nu se aștepta să plătească atâția bani.

„Dacă vrei pește, să nu te duci la restaurant, stai acasă! Cumperi de la alimentară sau de la alte magazine pește și ți-l faci acasă, cu 100 de lei. Am fost cu nevastă-mea la o masă în doi și am dat câteva milioane. E nenorocire”, a spus fostul președinte al LPF, citat de romaniatv.net.

Acesta a continuat și a precizat și cât a fost nota de plată, care este una uluitoare pentru doar două persoane.

„Am fost cu ea la un restaurant și mi-am luat un pește. Eu, care de ani de zile nu mă mai uit la prețuri, am zis că peștele ăla a fost prea scump. Era restaurant de lux, e nebunie cu ăștia.

Sunt foarte scumpe astea în București. Am dat jumătate de salariu minim pe economie pe acel pește. 10-12 milioane a fost masa în doi”, a mai spus acesta.

Dumitru Dragomir a dat gratis trei apartamente care costau fiecare câte 300.000 de euro

Dragomir nu este adeptul asocierii cu alți oameni de afaceri, dar a dezvăluit că are un număr restrâns de angajați pe care-i tratează cu mare respect pentru a-i ține alături.

„Dacă îți dă Dumnezeu un pic de minte. Eu așa am fost de mic. I-am zis și lui fiu-meu. Dacă vorbeam 5 limbi străine ca el, aveam 15 hoteluri. Dar nu mai am vârsta. Am aproape 80 de ani. Sunt milioane de oameni care sunt mai deștepți decât mine.

Pe lângă minte, Dumnezeu mi-a mai dat și altceva. Știi care este chintesența vieții? Familia și cei cu care te înconjori. Nu cu cine te asociezi. Nu recomand la nimeni să se asocieze. Nu mă asociez cu nimeni, nici dacă știu că mor.

Am fost asociat cu doi, ambii milionari. M-au pârlit amândoi. Și i-am zis lui fiu-meu. Cât trăiesc eu să nu facă nicio asociere cu nimeni. Filosofia e familia și e important și ce oameni angajezi. Eu anul acesta am dat la 3 salariați de-ai mei, 3 apartamente gratis. De 300.000 de mii de euro apartamentul. Și nu sunt membrii ai familiei mele.

Sunt oameni care lucrează cu mine de peste 20 de ani. Peste 10 ani, dacă nu mai sunt eu, e fiu-meu și le dă câte o vilă sau tot câte un apartament. Din 10 în 10 ani, la 3-4 oameni așa fac. Și mai am pe unul credincios care stă la blocuri zi de zi și o să îi dau tot așa, o locuință să stea cu toată familia.

Singur nu poți. Iar dacă nu ai oameni cinstiți și loiali lângă tine, nu faci nimic. Poți să aluneci rău de tot, cum am făcut eu acum vreo 10 ani”, a dezvăluit Mitică Dragomir, citat de prosport.ro.