9.3 C
Iași
joi, mai 2, 2024

Mihai Trăistariu, peste 10 relații eșuate. „Aleg aiurea, aleg fătuci de 19 ani, iar eu am 40, aici e o problemă. Atrag mai mult așa, fizic, nu știu, aici e o bubă”

Must Read

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Pe planul profesional, el a avut mult succes, dar nu se poate spune același lucru și despre partea sentimentală. A avut mai multe relații eșuate și recunoaște că a făcut multe greșeli față de partenerele sale.

Până la vârsta de 44 de ani, Artistul recunoaște că a avut peste 10 relații eșuate și nu știe unde a greșit în acest timp. Artistul a atras partenere mult mai tinere față de el, diferența fiind de 20 de ani, iar lucrurile nu au funcționat între ei.

”Eu nu am reușit să mențin flacăra niciodată aprinsă. Cred că puteam să o mențin, dar trebuia să citesc mai multe despre asta, nu prea m-am informat, nu m-a pasionat domeniul. Am lăsat lucrurile de la sine și s-au stins, de fiecare dată.

Eu am avut vreo zece relații de-a lungul anilor și tot timpul am urmărit să nu repet greșelile și cred că s-au repetat. Ceva e, nu știu dacă e o greșeală sunt nealegerile mele. Aleg aiurea, aleg fătuci de 19 ani, iar eu am 40, aici e o problemă. Atrag mai mult așa, fizic, nu știu, aici e o bubă”, a spus Mihai Trăistariu, citat de spynews.ro.

Mihai Trăistariu: „La vară nu voi mai avea șase garsoniere de închiriat turiștilor mei, ci zece”

Artistul își va cumpăra patru noi garsoniere în Constanța, în zona de nord a litoralului. La 300.000 de euro se va ridica investiția, bani pe care artistul îi va împrumuta de la bancă. „Am decis să mă încumet să fac un nou împrumut bancar a cărui rată să se învârtă în jurul a 5.000 de euro, lunar. Am bătut palma cu o firmă de specialitate din București, iar de la vară nu voi mai avea șase garsoniere de închiriat turiștilor mei, ci zece!”, a precizat Mihai Trăistariu pentru canal33.ro.

Cele patru noi garsoniere sunt situate într-un complex din Mamaia Nord. „Am fost zilele trecute și am văzut într-un complex mare de cinci stele, din Mamaia Nord, niște garsoniere, apartamente…

Oricum, de două luni eu pândeam să-mi iau un teren ca să-mi fac o pensiune, un hotel, ceva. Dar, iată că am găsit varianta să cumpăr niște garsoniere noi, trei sau patru vor fi, acum să vedem cu banca, cei de acolo hotărăsc pentru că sunt luate pe firmă. O să fac împrumut la bancă pentru ele!”, a mai declarat artistul.

O carieră de succes
Mihai Trăistariu a cunoscut succesul în urmă cu ani, când făcea parte din trupa Valahia, una dintre cele mai de succes formații de pe scena artistică din România de la sfârșitul anilor ’90. Trupa Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, aceasta din urmă părăsind relativ repede formația, pentru a se dedica muzicii de operă, scrie gandul.ro.

Ulterior a fost cooptat Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia. În luna mai 1999, apare primul album al trupei, intitulat “Valahia”. Deși cu mare succes la public, trupa Valahia s-a destrămat după câțiva ani, iar ulterior Mihai Trăistariu a urmat cariera solo.