16.4 C
Iași
joi, mai 2, 2024

Andra și Măruță, Crăciun în pantaloni scurți, la 28 de grade în Dubai. “Când vacanța devine o călătorie plină de culori și parfumuri”

Must Read

Andra și Cătălin Măruță au ales în acest an să petreacă Crăciunul în Dubai. Cuplul își petrece sărbătorile la temperaturi tocmai bune de plajă – așa că, în loc de palton, Andra a defilat în ținute estivale.

Cântăreața le-a urat fanilor ei “Crăciun fericit” într-o ținută multicoloră, de vară, cu o căciuliță de elf, iar fanii i-au făcut o mulțime de complimente.
“Cea mai frumoasă!”

“Vezi, acum arați excepțional… aveai picioarele prea subțiri, acum ești superbă, să nu slăbești, nu ai nevoie!”, i-a transmis o fană, încântată de look-ul vedetei, scrie Pro Tv.

​Andra s-a lăsat filmată printre flori în Dubai Miracle Garden, spre încântarea fanelor: “Când vacanța devine o călătorie plină de culori și parfumuri”, a scris vedeta pe Instagram.

„Vă urăm un Crăciun Fericit plin de bucurie și momente minunate alături de cei dragi. Sărbători fericite și să vă bucurați de cei dragi în această perioadă specială!”

Mama Andrei Măruță a întrebat-o pe aceasta de ce merge într-o locație călduroasă, unde nu va simți spiritul Crăciunului. A menționat de brazii împodobiți, însă, artista i-a arătat decorațiile pe care le-a găsit.

”Sunt extrem de bucuroasă că sunt aici și vreau să-i spun mamei mele care mi-a spus ”unde te duci tu fată, acolo la căldură nu o să ai brad de Crăciun” uite mamă câți brazi avem aici. Acasă nu aveam atâția. E bine mamă. Le vorbim aici, le spunem să ne facă și un cozonac.

Avem timp de toate. Sunt șase brazi și mai sunt pe aici, e o casă de turtă dulce. Mamă, am și brad aici, am și globuri, e foarte tare. Îmi place experiența asta. Stai mamă liniștită. Numai sarmale nu au, în rest, rezolvăm”, a spus Andra Măruță pe InstaStory, conform spynews.

Andra, cadou extravagant de Crăciun din partea lui Cătălin Măruţă

Andra este în culmea fericirii, după ce soțul ei, Cătălin Măruță, i-a făcut o surpriză uriașă înainte de Crăciun. Prezentatorul TV i-a oferit solistei un cadou scump, în prag de sărbători. Pe rețelele de socializare, Andra s-a lăudat cu cadoul primit de la tatăl copiilor săi.

„Pentru că ești minunată, pentru că ai muncit foarte mult și pentru că mă iubești mult și pentru că și eu te iubesc… Haide, treci la volan și o să mergi pe unde îți zic eu, de acord?”, i-a spus prezentatorul soției sale, în timp ce o ducea la o reprezentanță auto, scrie playtech.ro.

Inițial, solista nu știa despre ce e vorba, însă a rămas mută de uimire atunci când a aflat că soțul ei i-a făcut cadou o mașină luxoasă.

„Leșin! Vai de capul meu! Are fundiță! Există ceva și mai tare decât mașina pe care o am”, a fost reacția ei, copleșită de emoții.

„Pentru că mergi foarte mult prin țară, este un model care are și masaj în scaune.”, a mai adăugat și prezentatorul tv.