23.2 C
Iași
joi, mai 2, 2024

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil au ratat Revelionul în Maldive. „Am dormit de la ora 21 până la ora 10. A fost un an greu 2023”

Must Read

La trecerea dintre ani, vedetele s-au întrecut în petreceri grandioase și ținute fastuoase, sărbătorind în locații de fițe. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au mers în vacanță la sfârșit de an, în Maldive, acolo unde au rămas și de Revelion. Totuși, cei doi au așteptat Anul Nou într-un mod total neașteptat, pe care chiar soția prezentatorului l-a dezvăluit în mediul online.

Gabriela Prisăcariu a povestit că pe ea și pe Dani Oțil i-a „prins” Anul Nou dormind, căci ei s-au bucurat noaptea trecută de un somn lung, de mai bine de 12 ore, odihnindu-se după anul greu ce tocmai s-a încheiat, conform RTV.

„La mulți ani!!! Am dormit de la ora 21 până la ora 10. A fost un an greu 2023”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram, în această dimineață, amuzându-se de situație, potrivit wowbiz.ro.

(Gabriela Prisăcariu a primit numeroase comentarii după ce a postat fotografii din Maldive. „Mai Papa și Tu Niște Cârnați și Jumeri… Îți cad Pantalonii De pe Tine / Ma mamaie! Pune mana și mănâncă ceva ca nu mai stau pantalonii pe tine și te trage la şale! / Știți ce frumos e în România? Bate vântul așa tare,cum să mergeți acolo cu atâta nisip,soarele ăla prea puternic,vai,nu aș putea! )

Într-un Instastory a spus că Maldive i-a primit cu o ploaie torenţială, iar bagajele lui Dani s-au rătăcit prin aeroporturi, astfel că prezentatorul d ela Neatza căuta prin dulapul soţiei ceva haine cu care să întâmpine noul an.

În stilul loc caracteristic, ei au făcut haz de necaz, iar Gabriela chiar l-a filmat pe soțul ei în timp ce căuta prin șifonier ceva ce ar putea să poarte. „Dani, nu ai cu ce să te îmbraci? Cauți ceva de la mine?”, se aude aceasta spunând, pe fundal, printre hohote de râs.

Peripețiile au continuat și cu momentul în care au plecat spre cina festivă. Serile călduroase din Maldive au fost înlocuite de o ploaie torențială care a inundat plaja, așa că cei doi au fost nevoiți să meargă desculți spre petrecerea de Revelion.

„Bine că două ore la Antena 1 am făcut mișto de cei care nu stau acasă de Revelion. Uite unde am ajuns eu! Hei, la mulți ani, 2024”, a spus și el „plângând” la finalul clipului, potrivit Antena 1.

„E cu belșug! Ți-am zis să stăm acasă? Tu nu, nu”, a mai spus prezentatorul de la Neatza în timp ce el și soția lui mergea printr-o ploaie torențială.