16.4 C
Iași
joi, mai 2, 2024

Mitică Dragomir: „Eu nu mi-am înșelat nevasta. Mi-am iubit doar propria nevastă. Am fost un rebel. Acum doar cu nevasta mea mai pot să fiu rebel”

Must Read

Mitică Dragomir și soția Vica trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 55 de ani și de-a lungul timpului, soția fostului fotbalist a însemnat un adevărat sprijin pentru acesta.

„Dacă Dumnezeu îți dă noroc de o nevastă bună, ai și o viață bună. Dacă nu, nu! Eu nu mi-am înșelat nevasta, sunt cel mai prost bărbat din București. Să fie foarte clar! Din punct de vedere al amorului, eu sunt cel mai prost bărbat.

Mi-am iubit doar propria nevastă. Când ajungi la o vârstă ca asta îți cam pare rău, dar asta e. Eu am avut o viață de cancan. Am fost un rebel. Acum doar cu nevasta mea mai pot să fiu rebel ”, a spus Mitică Dragomir despre mariajul său în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, potrivit kfetele.ro.

Ajuns la vârsta de 77 de ani, Mitică Dragomir se menține într-o formă de invidiat, iar acest lucru se datorează în mare parte ritmului său de viață activ pe care l-a păstrat de-a lungul timpului.

„ Sunt un pensionar, stau la șantier toată ziua. Munca e extrem de bună și la vârsta asta. Nu mulți se întrec cu mine la vârsta asta. Eu în fiecare zi fac 3-4 km pe jos. Sunt foarte puternic .”, a mai declarat Mitică Dragomir.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri din copilărie

Dumitru Dragomir nu se uită la bani când vine vorba de cadouri, asta după ce a trecut prin câteva episoade de sărăcie. „Corleone” și-a amintit cum Moș Crăciun îi aducea praz în loc de cadouri. „De Moș Nicolae am primit indicații de la nevastă să facem cadou. Asta-i mortală. Am primit indicații să dăm cadouri la nepoți, copii.

Bietul tata, Dumnezeu să-l odihnească, îmi punea câte un praz, un strugure, care era ținea după ce culegea via ținea strugurii în pod, băgat în cartof câte un strugure. Era proaspăt până primăvara. Era proaspăt toată iarna. Pe onoarea mea. Punea un praz, două bomboane”, potrivit Fanatik.

Profețiile lui Mitică Dragomir

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a adus în discuție posibilitatea existenței unui conflict între roboți și oameni. În ciuda faptului că acei roboți vor fi avansați, ei nu vor reuși să înlocuiască jucătorii de fotbal.

“Nu vom avea niciodată roboți care joacă fotbal. Nici în următorii 2000 de ani. Dar vom avea roboți care să ne facă cumpărături și care să ne împuște. Să ne extermine, o să vedeți. Nu o să trăiescu eu vremurile, dar așa va fi.

Roboții noștri îi împușcă p-ăia cu roboții lor și invers. Șprițul până se curăță omenirea nu o să dispară. Șprițul, mititeii și manelele nu o să dispară niciodată. Uitați-vă ce e în cluburi”, a declarat Mitică Dragomir, citat de Fanatik.