16.4 C
Iași
joi, mai 2, 2024

Scumpiri mari la raft în prima zi de lucru din 2024. Cât a ajuns să coste o Fanta la 2,5 litri la Lidl VIDEO viral pe TikTok

Must Read

2024 a venit cu o avalanșă de scumpiri în magazine, benzinării și nu numai. Cresc prețurile pentru țigări, alcool, alimente bio, dulciuri și sucuri, dar și pentru cei care merg la sala de sport, dar şi produse în magazinele unde românii s-au obişnuit cu preşuri mici.

Scumpiri la Lidl la început de an. Primele minute ale noului an au adus și prețuri noi la pompă. Carburanții s-au scumpit ca urmare a majorării accizelor. Pentru un litru de benzină plătim acum cu 29 de bani mai mult, iar la motorină – cu 26 de bani, iar efectele par să fie în lanţ.

De notat că, din ianaurie 2024 a crescut TVA-ul la produsele care conțin zahăr într-o anumită cantitate, la produsele BIO, crește acciza la tutun, la alcool, dar și la băuturile cu concentrație mai mare de zahăr.

Un utilizator de TikTok a postat un clip în care arată că o sticlă de Fanta a ajuns să coste la raf 12,5 lei. „Fraților nici n-am intrat bine în noul an că deja scumpiile și-o făcut apariția. Doișpe lei 50 pentru o sticlă de Fanta? Dă-o dracu!”, a spus acesta, iar comentariile au început să curgă:

„Nu i o problemă ca mi am luat inainte pe 31 decembrie un palet de fanta ca sa am pana la Paște

Când scad vânzările o va face 9 lei Jalnic de la 5 lei la 12.50 mai trec 5 ani și face 20 E buna și apa

azi am luat aceeași sticlă de 2.5 litri cu 7.19 lei. Deci cei de la Lidl speculează, altfel nu îmi explic diferența asta majoră

la cocos luai sucul la 2 l cu 6 lei și un pic. posibil acu sa fie 8, dar la Lidl e și sepcula

Când scad vânzările o va face 9 lei Jalnic de la 5 lei la 12.50 mai trec 5 ani și face 20 E buna și apa

prețul creste,pentru ca e cumpăra mult…Noi nu mai știm sa bem apă…”

Lidl a făcut însă şi un anunț care o să-i bucure pe mulți români. La început de an, un produs pe care mulți îl adoră și îl gătesc în fiecare zi intră la reducere. Stocul este limitat și se va termina repede.

Lidl, ofertă pentru români

Românii au primit o veste bună după Revelion. Lidl bagă la reducere un produs pe care foarte mulți se grăbesc să-l cumpere, astfel că se va vinde ca pâinea caldă începând de miercuri, 3 ianuarie 2024.

Este vorba despre caserola de piept de pui, dezosat, fără piele și feliat, de 500 de grame. Dacă în mod normal acestea se găsesc în vitrine cu 17 lei, acum are o reducere de 26% și costă numai 12,49 de lei.

O reducere substanțială, de data aceasta destinată doar celor care au card de fidelitate, o are un alt produs și anume mini-mozzarella. Pentru 125 de grame, prețul este acum de 4,49 de lei, mai ieftin cu 25%.

De asemenea, Lidl oferă reducere săptămâna aceasta și pentru fileul de șalău de Nil. Mai exact, 100 de grame se vând cu 4,29 de lei, de la 5,29 de lei- prețul inițial pe care îl avea produsul.

Iaurtul cremos grecesc, cu fructe, marca Pilos, înregistrează o reducere de 20%. În aceste condiții, paharul de 500 de grame nu mai costă 10 lei, ci doar 7,99 de lei, începând cu 2 ianuarie 2024.

De asemenea, o sticlă de Sana Light, tot de la Pilos, se vinde în această perioadă cu 2,49 de lei, fiind mai ieftină cu 10%. Iar untul de la Albalact, se găsește la Lidl cu 9,99 de lei, iar stocul este limitat.

Macroul afumat, fără cap, înregistrează o reducere de 25% pentru 100 de grame. În așa fel încât, prețul de la raft al acestui produs nu va mai fi de 3,99 de lei, ci doar de 2,99 de lei.

Iar pentru cei care nu au timp să-și pregătească mereu pachetul pentru muncă sau le place să aibă o gustare rapidă în frigider, trebuie să știe că wrapul cu pui de la Lidl costă acum numai 6 lei.