8.3 C
Iași
joi, mai 2, 2024

Mirabela Dauer, reacție după ce a fost criticată vestimentar: „Stilistelor de unde sunteți voi, de la coada calului, vă spun eu”

Must Read

Mirabela Dauer, la 76 de ani, mai are răbdare să se certe online cu cei care o critică pentru hainele pe care le poartă. Se pare că tot scandalul ar fi pornit de la jupa unei rochii purtate de vedetă, la concertul lui Fuego.

„Stilistelor care mi-ați scris acolo: în ce hal te-ai îmbrăcat… Stilistelor, sub o rochie elegantă din catifea se pune întotdeauna o jupă! Dar, dacă voi nu ați știut de acolo de unde sunteți voi, de la coada calului, vă spun eu se pune întodeauna o jupă. Deci, m-am îmbrăcat spectaculos, țațelor!‘, a fost mesajul dur al Mirabelei Dauer, potrivit RTV.

La scurt timp după ce artista a postat clipul video, internautii au reacționat. Vedeta apare îmbrăcată într-o rochie în care i se vedeau umerii, iar acest lucru i-a determinat pe internauti să o taxeze dur pe artistă, scrie Viva.

„Chiar arătați oribil Doamnă, fără supărare,dvs nu mai aveți 30 de ani… rochie fără bretele pentru o mamaie…. nu mai merge. Nu vă mai îmbrăcați spectaculos…demența a început să-și facă apariția’, „Cred că alea de la coada calului te-au aplaudat pe scenă! Așa țațe cum le numești tu, sunt niște doamne decente!’

, „Se pune jupă, dar nu apari cu pielea lăsată peste decolteu. Nu dă bine, mai ales că ai o vârstă. Ea vede că nu e jupă, dar pe ea nu se vede?’, au fost comentatiile unor internauti la postarea facuta de Mirabela Dauer.

Ce spune Dana Budeanu despre stilul vestimentar al artistei? „Nu aș fi schimbat nimic la Mirabela de atunci”

În urmă cu câțiva ani, în emisiunea „Vorbește Lumea” (de la Pro Tv) au fost invitate stilista Dana Budeanu, împreună cu Mirabela Dauer.

În direct, stilista a fost pusă să analizeze stilul vestimentar al Mirabelei Dauer, din urmă cu 20 de ani. Mirabela Dauer obișnuia să poarte și atunci rochii lungi, umerii dezgoliți și multe broșe.

Mirabela Dauer a dezvăluit că exista o vreme când artistele nu aveau voie să poarte rochii scurte.

„A fost o perioadă când erau interzise rochiile scurte, dar pe noi nu ne-a deranjat foarte tare pentru că noi apăream tot ca niște artiști” , a spus Mirabela Dauer, la Pro tv.