3.2 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Angela Similea, desfiinţată de un fost soț: „Nu are nici un pic de Dumnezeu! Toţi cei cu care s-a culcat erau căsătoriţi. S-a culcat şi cu Forin Piersic, şi cu naşul nostru, Titus Munteanu, şi cu Marcel Dragomir”

Must Read

Angela Similea are parte de atacuri dure din partea lui Sorin Movileanu, unul dintre cei mai buni instrumentişti ai muzicii româneşti. Acesta a fost al doilea soţ al Angelei Similea, dar amintirile despre marea artistă nu sunt tocmai cele mai bune. Acesta a acuzat-o pe cântăreaţă de infidelitate! Angela Similea a fost căsătorită de patru ori.

Sorin Movileanu a făcut mai multe dezvăluiri despre fosta sa soție. „Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov.

După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a dezvăluit Sorin Movileanu, conform Redacţia.

„La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea… Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”, a mai spus Sorin Movileanu.

„Angela Similea nu are nici un pic de Dumnezeu! Toţi cei cu care s-a culcat erau căsătoriţi. S-a culcat şi cu Forin Piersic, şi cu naşul nostru, Titus Munteanu, şi cu Marcel Dragomir!”, a mai dezvăluit Sorin Movileanu, conform RTV.

O femeie frumoasă, dar cu multe eșecuri în amor

Cântăreața a fost toată viața o femeie cu o frumusețe răpitoare, încă arată bine la cei 76 de ani ai săi, și dorită de numeroși bărbați. Deși a fost căsătorită de patru ori, se pare că aceasta nu a putut să-și trăiască așa cum și-a fi dorit și marea iubire. Florin Piersic este cel care i-a furat iremediabil inima, însă la vremea când cei doi au trăit o aventură amoroasă intensă acesta era căsătorit și nu și-a dorit să renunțe la soție pentru ea, scrie Click.

Cele patru căsnicii ale Angelei Similea au eșuat rând pe rând, din diferite motive. Cert este că nu a ajuns să rămână definifitv alături de niciunul dintre bărbații cărora le-a spus da-ul cel mult așteptat.

Prima dată, cântăreața s-a căsătorit cu Andi Constantin, un simplu electrician. Însă, căsnicia lor nu a durat foarte mult timp. Artista a divorțat de acesta pentru a-și uni destinele de chitaristul Sorin Movileanu. Acestuia i-a dăruit și un fiu, Sorin, devenind astfel pentru prima dată și mamă.

A urmat pentru Angela Similea o sarcină cumplită, urmată de naștere prematură, prin cezariană. În acele momente, Angela Similea a trecut prin momente crunte, crezând că o să-și piardă fiul. Însă, cel puțin în acest caz, totul s-a terminat cu bine.

Din nefericire pentru marea artistă, nici acest mariaj nu a ținut. Însă, pentru că a fost în permanență în căutarea dragostei, a avut curajul să spună pentru a treia oară da. De data aceasta unui om de afaceri din Olanda, Jan Hilgen. A și fost cel mai lung mariaj al artistei, timp de 17 ani. Cu toate acestea, nu a fost să fie până la capăt nici de această dată.

Hilgen s-a apucat de băutură, iar din cauza acestui motiv Angela Similea a decis pentru a treia oară să divorțeze. Dovada faptului că nici de această dată nu a fost mare dragoste din partea câtăreței stau chiar declarațiile acesteia: „Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie” – a spus Angela Similea în cartea sa biografică, intitulată “Angela – cântec şi rugă”, scrisă de Smaranda Jelescu.

Ba mai mult, în perioada în care a fost căsătorită cu Jan Hilgen, Angela Similea a început o poveste de dragoste cu Florin Piersic, actorul la acea vreme era căsătorit cu Anna Szeleș. Așa că, această aventură amoroasă a fost trăită din plin, dar în secret.

„Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic”, – a spus cu sinceritate acum patru ani, la întoarcerea în țară, Angela Similea. Și Florin Piersic a recunoscut că a avut o relație pasională cu artista și că a iubit-o, însă a mărturisit sincer că nu și-a dorit să se despartă de soția lui pentru Angela Similea: „Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”.

În 1999 Angela Similea a mai ajuns o dată la altar. De data aceasta cu Victor Surdu, un om politic. Însă, și de această dată mariajul artistei a avut un sfârșit nefericit. După 12 ani de la căsătorie, acesta a murit de cancer pancreatic. Cântăreața și-a revenit greu după această pierdere și acesta este și motivul pentru care a decis să se mute în America.

Corina Chiriac, despre rivalitatea cu Angela Similea

Corina Chiriac a negat vehement zvonurile conform cărora, ea și Angela Similea ar fi fost rivale, pe vremea când erau la apogeul carierei. Artista susține că cele două aveau stiluri diferite, așa că se poate vorbi de o competiție.

„Dar, nu trebuie să trăiască și presa din ceva? N-am avut, ce rivalitate, ce rivalitate să avem? Publicul este un monstru sacru, nu noi. Am mai dat acest exemplu, dar îl mai zic, că îmi place. În Sala Palatului sunt circa 5.000 de oameni, care vin, iau bilet, nu se cunosc între ei, nu au aceeași pregătire profesională, nu au nimic în comun, nu au aceleași preferințe muzicale, meserii, și, totuși, la anumiți artiști, aplaudă toți, la anumite numere aplaudă toți, mai tare decât la altele.

Dacă un artist reușește să-și creeze propriul lui personaj, propriul lui eu artistic, el nu poate intra în rivalitate. Eu, de exemplu, dacă acum ar mai fi trăit Charles Aznavour, ce rivalitate aș fi avut cu el? El ar fi cântat ‘La Boheme’ și eu aș fi cântat ‘Ce mică e vacanța mare!’. Ce rivalitate aș fi avut cu el? Mai explic?”, a declarat Corina Chiriac, potrivit viva.ro.