17.4 C
Iași
sâmbătă, mai 4, 2024

Să nu îți vină să crezi! O tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că este prea sexy

Must Read

Să nu îți vină să crezi! O tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că este prea sexy!

Nu există tânăra care să nu își dorească să arate bine și să fie admirată, însă ce se poate întâmpla atunci când ești prea sexy? Se pare că atunci când arăți foarte bine și ești sexy, poți avea probleme la locul de muncă. Cum? Dacă ești sexy poți distrage atenția colegilor. Sau cel puțin acesta este motivul invocat de cei de la personal.

O tânără a stârnit controverse pe rețelele sociale după ce a dezvăluit că a fost trimisă acasă de la job pe motiv că ar fi purtat o ținută indecentă, mult prea sexy pentru locul de muncă. Însă, numeroși internauți, însă, s-au arătat revoltați și nu au înțeles de ce femeia a fost nevoietă să treacă prin așa ceva.

O tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că este prea sexy

Tânăra este cunoscută sub numele de @NotMarieDee pe rețeaua TikTok, a făcut public un videoclip în cadrul căruia i-a întrebat pe internauți dacă ar trebui să își dea demisia de la serviciu, întrucât șefii ei au trimis-o acasă pe motiv că poartă o ținută provocatoare. Ba mai mult decât atât, tânăra și-a etalat și ținuta pentru pe care o purta în ziua respectivă pentru ca cei din mendiul online să poată răspunde cât mai exact. Femeia purta în aceas zi o bluză cu un decolteu în V și o pereche de pantaloni negri, simpli.

”Am fost trimisă acasă de la serviciu din cauza acestei ținute. Să-mi dau demisia?”, a întrebat ea. Internauții au reacționat imediat: ”Arăți foarte bine și ai un stil classy, nu pricep de ce ți-au făcut reproșuri!”, ”Nu înțeleg ce e greșit în această ținută.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Însă, acest incident se pare că nu a fost singurul. Recent, tânăra a pățit același lucru, fiind certată că își distrage colegii de la lucru. De data aceasta, frumoasa blondă purta o rochie neagră, mulată, dar peste genunghi și fără niciun pic de piele la vedere.

@notmariedeeThis is getting ridiculous.

♬ original sound – NotMarieDee